Ekonomiassistent i administrativ roll hos Framtiden AB i Jönköping

Framtiden · Administration · 11 dec

Om jobbet

Vi söker en ny härlig kollega, är det du?

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent på Framtiden kommer du hantera både leverantör- och kundreskontra och viss löpande bokföring. I denna tjänsten ingår även en administrativ roll på vår serviceavdelning.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst gymnasiekompetens med inriktning mot ekonomi
  • God svenska i tal och skrift
  • Officepaketet
  • Ekonomiförståelse
  • Körkort
Meriterande krav:
  • Erfarenhet av liknande uppgifter
  • Extra goda kunskaper i Excel
Som person ska du vara serviceinriktad, flexibel och ha en mycket god administrativ förmåga. Du är ansvartagande och en lagspelare. Du är en person som står för samma värderingar som vi gör. Värderingar som är viktiga för oss är att ha en positiv grundinställning och att du därigenom har en positiv energi som präglar det dagliga arbetet. Engagemang är också en viktig egenskap som vi vill ha hos alla våra medarbetare då det till stor del är just engagemanget hos varje medarbetare som driver oss och verksamheten framåt.

Villkor

Start: omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Jönköping
Lön: Månadslön
Jobbfakta
Kontakt

Ring Karin Fromell, 0727419228

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Genom vårt starka fokus på personalvård, och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges 3:e Bästa Arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag!

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas och göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av en fungerande balans mellan goda prestationer och hållbarhet i arbetslivet med en bra fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag och rabatterat träningskort för att nämna några. Vi erbjuder även en arbetsplats i moderna, fräscha lokaler.

Vi finns idag på 7 orter i Sverige och har ca 150 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion!

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar Glädje, Enkelhet och Kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss?: http://bit.ly/1LDgMcb

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!