Ekonomi- och HR Chef

Om jobbet

Vi du vara med på vår tillväxtresa, nu söker vi

Ekonomi- och HR Chef

Har du mångårig erfarenhet av arbetet som ekonomichef och tidigare arbetat med personalfrågor samt vill vara i en utvecklande tillväxtmiljö?

Vi söker nu en affärsdriven Ekonomi- och HR chef som är ansvarig för att utveckla främst ekonomi men även personalfunktionen inom Infraservice Group.

Du ansvarar för att utveckla processer för rapportering och intern ekonomistyrning. En viktig arbets-uppgift kommer att vara att stärka och utveckla den ekonomiska styrningen och bidra till ett strategiskt tänkande och arbetssätt inom organisationen.

Du ansvarar för månads- och årsbokslut, finansieringsfrågor, koncernredovisning, investeringar m.m. samt ser till att det övergripande HR arbetet drivs i takt med bolagets tillväxt. Vidare deltar du aktivt i ledningsgruppsarbetet och driver verksamheten framåt. Rollen rapporterar direkt till VD och man tillhör ledningsgruppen samt rapporterar de ekonomiska frågorna i styrelsen.

Du som söker har en civilekonomexamen eller liknande och har relevant arbetslivserfarenhet. Du har med fördel tidigare arbetat i en organisation i hög tillväxttakt.

Du har god kunskap om såväl arbetsrättsliga regler som gällande regler inom svensk redovisning. Du är en stjärna på analytiskt arbete och rapportering samt har ett affärsmässigt tänk. Erfarenhet av personalekonomi och praktiskt HR arbete samt förhandlingsvana är meriterande.

Som person är du handlingskraftig, självgående och engagerad. Du har naturligt i dig att mer driva utveckling än att följa den. Som en naturlig ledare har du lätt att motivera andra och drivs av att utveckla både individer och verksamheten.

Är du den vi söker? Ansök redan idag då urval görs löpande.

För mer information om denna tjänsten kontaktar du: Jan Wallin, 036-389000
Jobbfakta
Kontakt

Ring Jan Wallin, 036-389000

Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Infraservice Group med huvudkontor i Nässjö startades för ett par år sedan och under 2015 blev tilldelat priset för årets Super Gasell vilket vi är mycket stolta över. Företaget drivs av nytänkande entreprenörer med gedigen branschkunskap. Vi är verksamma inom affärsområdena järnvägsentreprenader, bemanning/ konsulter och maskiner till kunder på den nordiska järnvägs- och anläggningsmarknaden. Utöver huvudkontoret i Nässjö har företaget etableringar i Orsa, Stockholm, Kristinehamn, Alvesta. Läs mer på www.infraservice.nu