Drivna studenter som vill jobba extra inom lager!

Om jobbet

Kommer du att studera i höst och vill arbeta extra?Vill du arbeta med paketsortering inom lager? Adecco söker nu studenter för uppdrag med tempo!

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta med paketsortering på bana samt utkörning av paketburar till lastarna. Uppdraget kan också komma att innebära sortering av helpallar, då det inkommande godset transporteras ut till lastarna. Detta är ett uppdrag för dig som tycker om att jobba på lager och arbeta under tempo!

Vi söker dig som kan arbeta mellan 15.00-20.00 på uppdrag i Jönköping.

Vem trivs här?
Detta är ett perfekt extrajobb för dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Har du tidigare arbetat inom lager med paketsortering eller truckkörning kommer du att känna igen arbetsuppgifterna, och snabbt komma in i rutinerna. Ett krav för uppdraget är att du har truckkort A. Vidare är det meriterande om du har körkort B och erfarenhet av att lasta gods.

Som person är du flexibel och noggrann även när tempot är högt. För dig som trivs med varierade arbetsuppgifter och att arbeta på olika företag är detta en perfekt möjlighet till nya erfarenheter!

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Ansökan sker genom att du registrerar dig via länken nedan. I din ansökan vill vi att du:
  • Bifogar ditt CV och ett personligt brev.
  • Skriver in två referenser i ditt bifogade CV med namn, telefonnummer och företagsnamn.
Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer ett personlighetstest att skickas till din angivna mailadress. Detta test vill vi gärna att du genomför så snart som möjligt.

Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Frida Grandt på telefon: 036-351036

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Ring Frida Grandt, 036-351036

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.