Driven och engarerad innesäljare till Jeld-Wen/Swedoor

Swedoor · Ekonomi · 11 nov

Om jobbet

Vi söker en noggrann och ambitiös innesäljare till Swedoor/Jeld-Wen, med placering i Huskvarna. Tjänsterna är ett vikariat från den 1 december 2016 fram till 30 april 2018 med mycket goda möjligheter till förlängning alternativt anställning hos kund.

Ta chansen och arbeta i Sveriges ledande företag inom dörrar och bli en del av ett härligt gäng innesäljare! Urval sker löpande, skicka din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som innesäljare på Swedoor/Jeld-Wen arbetar du i ett säljteam. Du arbetar i nära samråd med övrig marknads- och säljorganisation. Placering är i Huskvarna i ljusa och trevliga lokaler med bra kommunikationsmöjligheter.

Dina primära arbetsuppgifter som innesäljare kommer att vara försäljning mot Swedoor/Jeld-Wens projektförsäljning. Du arbetar självständigt med att ta emot och registrera ordrar i ett ordersystem. I första hand är det med inkommande samtal där du kommer att arbeta med ett flertal parallella projekt. Tjänsten innebär inte nykundsbearbetning. Swedoor/Jeld-Wen arbetar utifrån uppsatta mål för sin innesäljorganisation och din arbetsgrupp arbetar mot att nå dessa mål.

I din roll ingår även administration med bland annat offertskrivning och andra förekommande arbetsuppgifter.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet av liknande försäljning samt ett tekniskt intresse. Du har minst gymnasienivå och du brinner för försäljning. Tidigare erfarenhet av försäljning inom bygghandelsbranschen är meriterande. För att lyckas i rollen behöver du kunna läsa, förstå och analysera ritningar och teknisk dokumentation, då det förekommer mycket kundkontakt kring just detta.

Har du erfarenhet av att arbeta i Superoffice, eller ett liknande ordersystem är detta en fördel. I övrigt gällande IT-kunskaper behärskar du Microsoft Office paketet och ser det som ett bra verktyg till ditt arbete.

Som person är du serviceminded och har ett säljande sätt. Du är bra på att samarbeta och har en känsla för ordning och reda. Vidare är du analytisk, strukturerad och det är en fördel om du tidigare har arbetat med längre säljcykler mot flera kunder samtidigt. Du behärskar svenska fullt ut, både i tal och skrift och du är bekväm i att formulera dig på engelska.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

JELD-WEN Europa är den ledande dörrleverantören på den europeiska marknaden. I hela Europa strävar vi efter att tillmötesgå våra kunders önskningar och behov. Vårt sortiment är fullt av standarddörrar, exklusiva högkvalitetsdörrar, specialdörrar samt alla tänkbara projektdörrar.
Med ett starkt fokus på att utveckla, producera och marknadsföra lösningar för varje marknadssegment, lever vi upp till vårt viktigaste värde - pålitlighet. I JELD-WEN står löftet om pålitlighet för att leverera i rätt tid, på rätt plats, oskadat och komplett. Läs mer om JELD-WEN Europe och om vårt amerikanska moderbolag JELD-WEN Inc. på www.jeld-wen.com. Swedoor (JELD-WEN Sverige AB) producerar och levererar högkvalitativa dörrlösningar till i första hand de skandinaviska länderna. Produktsortiment innefattar allt från klassiska inner- och ytterdörrar samt specialdörrar.