Driftig inköpsassistent till Scandinavian Business Seating

Om jobbet

Snabb på tangentbordet och en klippa på administration? Här finns en tjänst för dig!

Adecco söker en duktig inköpsassistent på 75% till Scandinavian Business Seating med start omgående och minst fram till jul.

Om tjänsten
I den här tjänsten kommer du att vara en viktig medarbetare och stöd för inköpsteamet, där du dagligen stöttar dina kollegor i inköpsadministrationen. Dina främsta arbetsuppgifter är att lägga in orderbekräftelse och kommunicera med leverantörer. Du arbetar i affärssystemet M3, Movex. Övrig administration kring inköpsprocessen ingår också i dina arbetsuppgifter.

Om dig
Om du van framför datorn och har lätt för att sätta dig in i nya affärssystem, kommer du snabbt att komma in i arbetet. Kanske har du gått en utbildning inriktad mot inköp? Du tycker att administration är roligt och du trivs som bäst när du har mycket att göra. Att jobba i en stundtals hektisk arbetsmiljö har du inga problem med. Du är lyhörd, flexibel och tycker det är roligt att ge service för att underlätta för dina kollegor. Vi tror att din engelska är god i både tal och skrift.
I övrigt tror vi att du är en positiv och pigg person som alltid är mån om att göra ditt yttersta på arbetet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om anställningen
Tjänsten är en inhyrning vilket innebär att du är anställd av Adecco och uthyrd till Scandinavian Business Seating. Uppdraget är på 75% och löper fram till jul, med eventuell möjlighet till förlängning.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och urval sker därmed löpande under ansökningstiden.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Nässjö
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Försäljning
Underkategori
Assistent
Kontakt

Ring Karin Danvall, 036-351039

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.