Distriktssäljare södra Sverige

Om jobbet

Beskrivning

Som distriktsansvarig säljare för södra Sverige på Heco ansvarar du för att utveckla befintliga kunder inom regionen samt bearbeta nya kunder. I rollen kommer du arbeta mot bygghandel och industri mm. Tillsammans med våra kunder ansvarar du för att öka försäljningen av våra attraktiva produkter inom skruv och infästning.


Du kommer även att delta vid branschmässor som till exempel Nord Bygg och Trä & Teknik

Färdigheter:

Goda språkkunskaper i tal och skrift (Svenska och Engelska)

Minst 3-5 års erfarenhet inom försäljning och gärna med erfarenhet inom byggbranschen.

God datorvana.

Resultat och kundorienterad, brinner för att skapa resultat och långvariga kundrelationer.

God kommunikations och presentationsförmåga.

Van att arbeta självständigt men också vara en drivande lagspelare.
Vi erbjuder ett självständigt arbete i ett växande företag med stora möjligheter till individuell utveckling.

Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare/Heltid.

Tillträde: Efter överenskommelse (Snarast möjligt).

Lön: Fast lön + provision efter överenskommelse.

Tjänstebil: Ingår i tjänsten.

Märk din ansökan med: Distriktssäljare
Jobbfakta
Ort
Gnosjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Peter Winsth, 0706237727

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

VILKA ÄR VI?

Heco grundades 1989 som ett dotterbolag till det tyska moderbolaget Heco Schrauben GmbH, med anor från sent 1800-tal. Sedan 2001 är Heco ett privatägt, fristående bolag. Huvudkontoret och basen ligger i Hillerstorp, strax norr om Värnamo i Småland.

VAD GÖR VI?

Heco erbjuder ett komplett sortiment av skruvar för bygg- och snickeriindustrin. Några exempel är träskruv, gipsskruv, skivskruv, plåtskruv, borrskruv och farmarskruv. Bland produkterna finns även beslag och en mängd tillbehör. Vi är ett 50-tal personer som arbetar med inköp, försäljning, förpackning i kartonger och påsar samt lackning av olika typer av fästelement. Lackning utförs med stor noggrannhet och är idag en av våra främsta styrkor.

VEM HJÄLPER VI?

Heco finns till för alla som är i behov av skruv. Våra kunder kan vara byggnadsarbetare, plåtslagare, köksmontörer, möbelsnickare, träindustrier eller helt vanliga hemmafixare. Vi är sedan länge en naturlig partner för professionella kunder inom bygg-, stål- och plåtentreprenader. Produkterna återfinns inom järn-, trä- och byggfackhandel.

23000 ARTIKLAR

I Hillerstorp löser vi både små och stora skruvproblem. Här finns kontor, lager och produktion samlat under samma tak. Sortimentet består av 23 000 artiklar fördelade på 8 000 m2 golvyta, 5 500 pallplatser och 5 500 hyllor. Vi tillverkar inga produkter själva. Allt vi gör handlar om försäljning, förvaring, lackning och förpackning. Vi importerar produkter från hela världen, från de allra senaste skruvinnovationerna till konventionell trallskruv. Vi tar emot mer än 200 containrar fyllda med skruv varje år. Många av våra storsäljande produkter kommer från Heco Schrauben i Tyskland. Vår duktiga personal är navet i verksamheten. Med hjälp av robotar, maskiner och en stor portion kunskap ser de till att vardagen fungerar som den ska. Här finns även vårt eget laboratorium där vi kvalitetstestar produkter.

SKRUVAD UTVECKLING

Sedan starten 1989 har vi haft god tillväxt och omsättningen har ökat stadigt år efter år. Man kan likna det vid att följa gängan på en skruv. För oss är det ingen överraskning. Vi återinvesterar i företaget, våra anställda och våra produkter. Det gör att vi kan ligga steget före konkurrenterna och göra kunderna nöjda.


Hitta hit

Visa var