Din Maskin i Värnamo rekryterar Servicetekniker - Press

Om jobbet

Uppdragsbeskrivning

Du kommer att ingå i vårt kompetenta serviceteam som har lång erfarenhet av komplicerade anläggningar såväl som enstaka maskiner. Totalt består teamet av 25 personer fördelade inom olika områden. Dina arbetsuppgifter består av installation, ombyggnation, service och underhåll av begagnade eller nya pressar samt tillhörande kringutrustning. Arbetet leds och fördelas av våra koordinatorer som skapar och skickar ut serviceuppdragen via det mobila arbetsorderhanteringssystemet Mobigo, där du även bekräftar och rapporterar utfört arbete. Arbetet sker ute hos våra kunder. Underhållsarbetet kan vara både planerat och akut och vi ska då snabbt finnas på plats för att avhjälpa uppkomna fel. Detta kräver ett nära samarbete med kunden där god planering och flexibilitet är viktiga ledord för oss. Våra kunder finns framför allt i närområdet runt Värnamo men också i mellersta och södra delarna av Sverige. Vi räknar med två till fyra övernattningar per månad. Du utgår från hemmet och erbjuds ett självständigt jobb med frihet under ansvar på ett stabilt företag. Arbetet är omväxlande och du ingår i ett gäng med bred teknisk kompetens som värdesätter att lyckas tillsammans.

Kravprofil

Vi söker i första hand dig som har erfarenhet från service och underhåll samt har goda kunskaper inom el, gärna inom PLC, hydraulik och pneumatik. Har du arbetat inom området för reparation, service och underhåll i tillverkande industri är det starkt meriterande. För att trivas med detta jobb måste du vara social, ha eget driv och en god förmåga att ta egna initiativ. Du har ett genuint intresse för teknisk problemlösning och ditt personliga engagemang tillsammans med din sociala förmåga är mycket viktigt för oss.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

I denna rekrytering samarbetar vi med Bemanningspoolen AB. För ansökan och mer information om tjänsten läs mer på www.bemanningspoolen.se eller kontakta Lotta Brinell 070-61 99 880. Vi arbetar med löpande urval.
Jobbfakta
Ort
Värnamo
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Lotta Brinell, 070-61 99 880

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

Din Maskin är ett företag som marknadsför produktionsutrustning för plåtbearbetning. I maskinprogrammet ingår stans- och lasermaskiner, bandmatningsutrustning, pressar, kantpressar, saxar m.m. Bland våra leverantörer finns flera ledande tillverkare inom branschen, bl a Prima Power, Dimeco, Omera och Safan. Det är vårt ansvar att se till att våra kunder får bästa tänkbara service på de produkter som vi levererar. Installation av ny utrustning måste ske snabbt och effektivt och utbildning av kunder beträffande handhavande och underhåll ska vara saklig och noggrann. Läs mer om oss på www.dinmaskin.se