Demand & Supply Planner till Husqvarna Group!

Om jobbet

Har du en högskole- eller universitetsexamen inom logistik eller ekonomi alternativt internationell erfarenhet av att arbeta inom supply chain? Har du mycket goda kunskaper i såväl svenska och engelska, muntligen och skriftligen? Är du dessutom en målinriktad analytiker med en fallenhet för att skapa goda relationer? Då har vi tjänsten för dig Sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Husqvarna Groups räkning en demand & supply planner.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarna Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna Group. Husqvarna Groups intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som demand & supply planner du spelar en nyckelroll i interaktionen mellan Husqvarna Groups produktionsenheter och leverantörer samt säljbolag och distributörer. Du kommer att ingå i ett team av 12 erfarna kollegor vars kultur präglas av stor teamkänsla.

Du kommer till exempel att
 • arbeta med att säkra leveransprecision från centrallager samt från regionala distributionscenter
 • förse produktionsenheter/leverantörer med prognoser och beställningar samt övervaka leveransprecision
 • utveckla och förbättra nuvarande processer.
För rätt person kan det finnas möjligheter till ett långsiktigt samarbete och fina karriärsmöjligheter på sikt.

Vi söker dig som
 • har en högskole- eller universitetsexamen inom logistik eller ekonomi, med fördel på mastersnivå, alternativt har internationell erfarenhet inom supply chain
 • har mycket goda kunskaper i Excel
 • har mycket goda kunskaper i såväl svenska och engelska, muntligen och skriftligen.
Som person är du driven och trivs i roller där du arbetar mot och mäts på konkreta mål. Du är van vid att ta initiativ samt att fatta egna beslut. Vi ser att du har ett analytiskt förhållningssätt och arbetar noggrant och strukturerat i varje process. Vidare har du en naturlig känsla för service och är duktig på att bygga samt att underhålla relationer, med såväl leverantörer som kollegor.

Övrig information
 • Start: december/januari.
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med goda chanser till förlängning alternativt överrekrytering.
 • Placering: Huskvarna.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Husqvarna Group är världens största tillverkare av utomhusprodukter som robotgräsklippare, trädgårdstraktorer, motorsågar och trimmers. Koncernen är också ledande i Europa inom bevattningsprodukter för konsumenter och är en av de ledande på världsmarknaden inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrierna. Koncernens produkter och lösningar säljs via fack- och detaljhandlare till både konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2013 uppgick till 30 miljarder kronor och koncernen hade i snitt 14 000 anställda i drygt 40 länder.