Däckmontörer

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Lernia söker för kunds räkning däckmontörer till vinterns däckbytarsäsong som börjar inom en snar framtid. Du kommer främst att ansvara för tvättning och inlagring av däck men i arbetet ingår även att byta, montera och balansera däck.

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett stort intresse för att meka med bilar och har ett genuint intresse för fordon eller gått fordonsteknisk utbildning. Meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat på en däckverkstad med att montera och skifta däck.
För att klara tjänsten bör du ha ett väldigt bra ordningssinne och ansvarstagande, stresstålig och tåla ett högt tempo, vara service-minded och ha en god fysik.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Jönköping

Tillträdesdag

ENligt Överenskommelse.

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.