Bilplåtslagare i Värnamo

Om jobbet

Vi söker dig som är lätt att samarbeta med, tar egna initiativ och som är noggrann i sin yrkesutövning och har hög serviceanda. Vi uppskattar om du har en positiv grundinställning, är driven, engagerad och kan arbeta i ett högt tempo.

Du kommer arbeta i nyrenoverade, ljusa lokaler och du kommer fortlöpande att vidareutbildas tillsammans med dina kollegor för att tillhöra toppskiktet i Sverige. Utbildning som bilmekaniker/bilplåtslagare är ett krav och flera års erfarenhet inom yrket är meriterande. Elektroniska mätsystem och riktsystem (Car-o-liner och UnoBench) är du van att arbeta med och du har bred erfarenhet från alla typer av skadearbeten.

Datavana och B-körkort är ett krav.
Jobbfakta
Ort
Värnamo
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Kontakt

Mejla eller ring Roger Lundin, 0370-425 63

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Finnvedens Bil är ett av bygdens äldsta bilföretag. Vi är stolta över vår historia men det är framtiden vi ska leva av. Vi formar nu framtidens Finnvedens Bil. I denna framtid ser vi oss som den fortsatt självklara leverantören av bilar och kringliggande tjänster till både privat- och företagskunder i vårt område.

Finnvedens Bil är återförsäljare av Volvos personbilar, Dacia samt Renaults person- och lätta transportbilar. Erbjudandet till kunderna omfattar även fullservice och plåtverkstäder, reservdelar, drivmedel, däckhotell samt hyrbilsverksamhet. Verksamhet bedrivs i Värnamo, Gislaved och Smålandsstenar.


Hitta hit

Visa var