Bilmekaniker

Om jobbet

Bilmekaniker
till Mekonomen Bilverkstad i NässjöMekonomen är en
ledande bildelskedja i Norden med egen grossistverksamhet, butikskedja och tre unika verkstadskoncept i form av Mekonomen Bilverkstad, Speedy och MekoPartner.
Vi har verksamhet i Sverige, Norge, Finland och på Island och erbjuder ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda och innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Mekonomen står för helhetslösningar, innovation, kompetens, prisvärdhet och hög kvalitet.

Tillsammans med MECA och Sørensen og Balchen är vi en del av Mekonomen Group.


Bli en av oss, vi växer!

Vill du arbeta i ett starkt växande team, bidra till en trivsam arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor? Då kanske det är dig vi söker.

Dina utmaningar

Du skall tycka om att utvecklas, ha ett gott sinne för teknik och att sätta kunden och service i första rummet. Arbetet innebär att du självständigt genomför service, felsöker och reparerar kundens bil. Du kommer även i viss mån att ha kundkontakt. Det är ett omväxlande och intressant arbete med många möjligheter.

Din profil

Du är en erfaren bilmekaniker/ fordonstekniker som tycker om att utvecklas, är serviceinriktad och förstår kundens situation. Du tycker om att jobba direkt med kunder, arbetar strukturerat och på ett effektivt sätt. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du är lyhörd, empatisk, prestigelös och har viljan att ge alla våra kunder det där lilla extra som gör att de kommer tillbaka till oss. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta i team och bidra till helheten. Att du känner och tar ansvar för verksamheten är en förutsättning för att arbeta hos oss.

Dina erfarenheter och kvalifikationer
  • Fordonsteknisk utbildning
  • Goda erfarenheter i yrket
  • Engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad
  • Goda kunskaper i Svenska, både i tal och skrift
  • God datorvana
  • B-körkort
  • Ordningssinne
Om tjänsten

Lön enligt överenskommelse

Anställningstyp: heltid

Tillträde efter överenskommelse

Låter detta intressant är du välkommen med din ansökan via mail: hydro.nassjo@telia.com För mer information om tjänsten ring eller maila dina frågor till Robin Janzon på mailadressen ovan. Vi behandlar alla ansökningar med sekretess.

Urval av kandidat kommer att ske löpande
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Robin Janzon, 0762623792

Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget


Hitta hit

Visa var