Axelent Engineering AB - PLC-programmerare med högtflygande planer

Om jobbet

PLC-programmerare med högtflygande planer

På Axelent Engineering arbetar automationsavdelningen med att sätta liv och rörelse i maskiner. Arbetsuppgifter kan till exempel vara elkonstruktion, PLC-programmering, idrifttagning, visionskonfigurering, felsökning, dokumentation och service.

Nu söker vi PLC-programmerare med placeringsort Huskvarna och Gislaved.
Ofta arbetar våra PLC-programmerare ute hos kund på olika platser i Sverige, därför måste du vara beredd på att resor och övernattningar kan förekomma.

Om dig

Du har el-teknisk utbildning och minst tre års erfarenhet av arbete som industrielektriker. Dokumenterad erfarenhet av robot- eller PLC-programmering är meriterande.

Ditt teknikintresse inom automation och programmering är genuint och du förstår elkonstruktion. Som person är du driven, flexibel och strukturerad med god samarbetsförmåga. Du är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Du har B-körkort.

Fabrikat du möter hos oss

Siemens, Beckhoff, Cognex, Bosch m.fl.

För frågor kontakta
HR chef Cecilia Davidsson
cecilia.davidsson@axelent.se

0370-37 37 58
Jobbfakta
Ort
Gislaved
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Create reality before it happens

Axelent Engineering levererar tjänster och produkter inom automation. Företaget har tre huvudsakliga verksamhetsområden: Specialmaskiner/robotlösningar, Design och PLM. Complete Design by Axelent Engineering innebär ett helhetsåtagande från första skiss till produktionsoptimerad och färdig produkt. Axelent Engineering är partner till Dassault Systèmes, världsledande på lösningar inom 3D och PLM.
Kunskapen kring maskintillverkning, automationslösningar och Complete design har gjort att vi idag samarbetar med några av landets ledande varumärken inom Automation och konsumentprodukter. Vår verksamhet växer hela tiden vidare och idag tillhör vi ett av regionens största konsultföretag.