Axelent AB - Key Account Manager för X-tray. Med internationell blick!

Om jobbet

Drivs du av ansvar och en internationell miljö?

Har du förmågan att skapa långsiktiga och hållbara affärsrelationer?

Vill du jobba med en Premiumprodukt?

- Då är det dig vi söker till Axelent AB som KAM för affärsområdet trådstegar med varumärket X-tray!

Axelent AB erbjuder ett komplett kabelförläggningssystem baserat på trådstegar under varumärket X-Tray. Kunderna är både internationella och nationella, och kundrelationerna präglas av stort förtroende, förståelse kring tekniskt behov och långsiktigt samarbete. Kundsegmentet utgörs främst av industrin, maskinbyggare och maskininstallatörer inom en rad branscher som verkstad, livsmedel, medicin mm.

Du kommer att ingå i Axelents säljteam som också innefattar maskinskydd, rasskydd och förrådsväggar. Din huvuduppgift blir att driva försäljningen och affärsutvecklingen för varumärket X-tray, tillsammans med en grupp av produktansvarig, konstruktörer och kundsupport.

Arbetet innebär en nära dialog med nyckelkunder både genom kundbesök och telefon- och mailkontakt från "hemmaplan", som är i Hillerstorp. Du sköter avtal och driver affärerna från kontakt till leverans. Tjänsten innebär i genomsnitt en internationell resa per månad främst i Europa.

Vem är du?

Vi söker dig med stark social kompetens som taktfullt skapar goda relationer. Ditt arbetssätt är målinriktat och har bra struktur. Du har ett starkt engagemang och driv som hela tiden stärker kundrelationerna och utvecklingen av försäljningen. Du blir en viktig representant och ambassadör för affärsområdet både i kontakter med externa kunder och i dialogen med Axelents dotterbolag.

Din bakgrund kan variera, men för att lyckas tror vi att du har vana av internationella kontakter och har jobbat med försäljning i en liknande roll. Du har ett stort tekniskt intresse och hanterar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Har du kunskaper i fler språk är det meriterande.

- Känns det som vi har fångat ditt intresse? Tveka inte att kontakta oss eller söka tjänsten. Ta chansen att bidra i en satsning hos Axelent AB.

I denna rekrytering samarbetar Axelent AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007. Ansök snarast dock senast den 8 januari på www.finnvedensaljkraft.se
Jobbfakta
Ort
Gnosjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

Made in Hillerstorp.
Works worldwide.


Axelents huvudkontor finns i Hillerstorp. Här sker all produktutveckling, produktion, lagerhållning och förpackning av våra nätväggssystem. Vi har utvecklas till att bli en komplett företagsgrupp vad gäller maskinsäkerhet och smarta lösningar för säker och effektiv industri, lager och förråd. Våra höga krav på säkerhet, snabbhet och smarta lösningar har gjort oss till en av marknadsledarna inom dessa segment.
Idag finns vi representerade i inte mindre än 56 försäljningskontor världen över.