Arbetsledartalang med teknikintresse?

Svevia · Data & IT · 18 dec

Om jobbet

Division Drifts mål är att fortsätta vara den ledande driftentreprenören i Sverige. För att lyckas med det krävs fortsatt effektivisering genom digitala verktyg samt ett arbetssätt på fältet som ska ge bättre kundservice, tidsbesparingar, kortare ledtider samt ökad kontroll av intäkter och kostnader. Division Drift Eksjö satsar nu för framtiden och söker nu en vass medarbetare med genuint teknikintresse som vill påverka och förändra. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan till Svevia- utan oss stannar Sverige.

Tjänsten: Denna roll ger dig möjlighet att kombinera det bästa ur två världar. Din primära uppgift där blir att driva, utveckla och implementera Svevias teknikverktyg på ett effektivt sätt och bevaka marknadstrender inom området. I rollen ingår bland annat att stötta chefer och medarbetare med tekniska frågor, analysera material och ge förslag på förbättringsåtgärder. Du är helt enkelt organisationens spetskompetens i dessa frågor! För att enkelt kunna vara expert inom ovanstående är du även delaktig i rollen som arbetsledare, dvs bistår platschefen i det dagliga verksamhetsarbetet. Du driver enskilda projekt från planeringsstadiet, är delaktig i genomförandet och ansvarar för avslut med uppföljning. I tjänsten som arbetsledare ingår beredskap.

Kvalifikationer: För att passa in i rollen har du ett utpräglat intresse för att arbeta med systemfrågor. Du är en pedagog som har förmågan att lära ut och ser kommunikation som ett viktigt verktyg för att skapa affärsmässiga relationer, både internt och externt. Rollen kräver uthållighet då du ofta både initierar projekt, driver arbetet, implementerar samt följer upp. Detta arbete ställer också krav på mycket goda datorkunskaper. Givetvis är det meriterande om du har ett engagemang och driv för att arbeta väg och underhåll. Har du dessutom erfarenhet ser vi det som ett plus, men det är inget krav. Finns viljan och engagemanget att lära sig är vi villiga att utbilda internt.

Dela väg med oss: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med branschens ledande specialister. Vi ger dig en utmanande vardag.
Svevia tänker även nytt och hållbart. För oss är det lika viktigt att vara lyhörd för kundernas behov som att erbjuda hållbara lösningar utifrån miljöhänsyn, säkra arbetsplatser, etik och moral. Se detta som din chans och möjlighet att påverka byggbranschen i Sverige, nu och på lång sikt. Vårt mål är att avancera på marknaden och visa vad vi är bäst på. Som ett av landets största väg- och anläggningsföretag vill vi ha de bästa medarbetarna. Var med på vägen och gör skillnad.

Vill du dela väg med oss?

Ansökan: Vill du ha ytterligare upplysningar om tjänsten kan du kontakta Stefan Torstensson, 036-312129. Fackliga företrädare nås via Svevias växel 08-404 1000. Urval kommer att ske löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2016-12-18.
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Vi är Sveriges ledande driftentreprenör och det fjärde största väg- och anläggningsföretaget i landet med 2 800 medarbetare. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur. Uppdragen omfattar allt ifrån vägar, gator, broar till järnvägar, hamnar och fjärrvärme. Vi hyr även ut och underhåller maskiner, fordon, byggbodar och utrustning, främst till Svevia men även till kunder inom hela entreprenadbranschen. Vi hyr också ut kontor, verkstäder och lagerlokaler. Våra kunder är såväl offentliga som privata. Vi finns på 129 platser över hela Sverige och är sedan den 1 januari 2009 ett statligt helägt bolag. Innan dess verkade vi under namnet Vägverket Produktion.