Arbetsledare till teknikgruppen, Tekniska serviceförvaltningen

Om jobbet

60% av tjänsten är avdelad för arbetsledaransvaret och 40% produktion. Personal- och verksamhetsansvar för teknikgruppen. Ekonomiskt ansvar för verksamheten. Ansvarar för arbetsledning av personalen i teknikgruppen. Ansvar för beredskapsgruppen. Ingår i fastighetsförvaltningens beredskapsgrupp vilket ställer krav på 60m min. inställelsetid till ordinarie arbetsplats. Ansvarar tillsammans med arbetsledarna för vaktmästar- och hantverksgrupp att gruppernas verksamheter samordnas. Projektering av mindre teknikprojekt. Fördelning av felanmälningar. Kontroll och uppföljning av anmälda felanmälningar. Kundkontakt med förvaltningens hyresgäster. Anlitande av upphandlade ramavtalsentreprenörer. Inköp av förbrukningsmaterial mm. Medverka vid besiktningar av byggprojekt.

Kvalifikationer
3-årig gymnasial yrkesteknisk utbildning inom något eller några av områdena värme, ventilation, sanitet, rör, larm, styr och regler, el, tele eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Som alternativ till den formella utbildningen krävs yrkeserfarenhet (minst 5 år) inom teknik/fastighet. Meriterande med yrkeserfarenhet som arbetsledare. Körkort B krävs. Kunskaper och färdigheter som behövs: Grundläggande kompetens avseende drift och skötsel av teknikinstallationer. Spetskompetens inom något/några av följande områden el, tele, värme & ventilation, VVS, styr och regler. Utföra enklare reparationer. Kunna sköta och hantera maskiner och handverktyg som finns i verksamheten. Datavana från Office. Då tjänsten innebär kontakt med verksamheter krävs goda kunskaper i svenskt tal och skrift.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Ort
Nässjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Offentlig Förvaltning
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om arbetsplatsen

Tekniska serviceförvaltningens fastighetsavdelning äger och förvaltar Nässjö kommuns verksamhetsfastigheter. Fastighetsavdelningen ansvarar med egen personal för allt från om- och tillbyggnation, renovering, drift, underhåll och skötsel av fastighetsbeståndet. Avdelningen är en resultatenhet vilket innebär att avdelningarna skall lösa sina ansvarsområden med hjälp av de hyresintäkter som fastigheterna genererar. Fastighetsavdelningen består av en förvaltnings- och en driftdel. Teknikgruppen ingår som en del i driftorganisationen, övriga delar är en hantverks- och en vaktmästargrupp.