Är du en smart produktutvecklare?

Om jobbet

Vi arbetar just nu med att utforma framtidens lösningar för våra uppkopplade produkter och letar efter en ny medarbetare som vill bli en del av teamet!

Du visar ditt intresse enkelt genom att maila oss, läs mer längre ner!

Vad erbjuder vi?

I denna tjänst ges du möjlighet att vara en del av den tekniska utvecklingen av våra smarta produkter och system. Du kommer att arbeta inom ett framtidssegment och vara en viktig del i att utveckla Fläkt Woods framtida erbjudande. Du kommer att arbeta med såväl de enskilda produkterna som infrastrukturen av systemen samt tjänsterna som möjliggörs genom dessa. En stor del av arbetet är teknisk projektledning och koordinering av externa/interna samarbetspartners.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett stort intresse för vad som möjliggörs av ny teknik. Du har tidigare arbetat med produktutveckling samt projektledning. Du har erfarenhet av nätverk, konnektivitet och systemutveckling. Du har antagligen en längre teknisk utbildning kanske inom teknisk fysik, data, system utveckling, inbyggda system eller liknande. Det är en förutsättning att du har en grundförståelse för programmering. All kommunikation sker på engelska och du måste därför vara riktigt bra på att skriva och prata engelska. Om du har någon erfarenhet av ventilation är det förstås också meriterande! Vi letar efter en person som har förmågan att se helhet och samband. Du bör vara analytisk och flexibel i ditt synsätt då vi ofta arbetar med abstrakta modeller.

Om oss

Fläkt Woods är en global marknadsledare för inomhusklimat och brandsäkerhetslösningar. Med ett tydligt miljöfokus arbetar våra ca 2300 medarbetare över hela världen enligt mottot We bring better air to life.
Denna tjänst är placerad på avdelningen för Systems & Controls som bildades för drygt två år sedan. Du får arbeta i en grupp där vi har ett tätt samarbete, högt i tak och där vi tycker att humor är en viktig ingrediens i vardagen.

Intresserad?

Till denna tjänst behöver du inte göra en traditionell ansökan, vi har gjort det smidigare. Om du uppfyller våra krav mailar du dina kontaktuppgifter till jobb@flaktwoods.com så kommer vi att höra av oss.

Vi kommer att arbeta med löpande rekrytering så vänta inte med att höra av dig! Vid frågor angående tjänsten ringer du John Wibrand på
036-19 34 47.
Jobbfakta
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Fläkt Woods Group är en global marknadsledare inom ventilations- och luftbehandlingssystem med fokus på inomhuskomfort och brandsäkerhet. Vi är cirka 2300 anställda med närvaro och försäljning i 65 länder. Med över 100 år inom industrin så är vi stolta över att utveckla innovativa och energieffektiva produkter och systemlösningar för exempelvis kontor, skolor, sjukhus, hotell, bostäder, offshore, tunnelbanor och liknande miljöer. Fläkt Woods AB, med cirka 850 anställda, har produktion och utveckling i Jönköping, Enköping och Järna samt säljkontor på 17 platser runt om i Sverige. Vi erbjuder utmaningar inom flera yrkeskategorier i en internationell miljö för ingenjörer inom projektledning, utveckling och produktion, supportfunktioner till logistik och marknad. Hos oss finns även tjänster inom sälj, finans, HR, IT och många fler intressanta områden.


Hitta hit

Jönköping stad Visa på karta

Visa var