Är du en driven person som älskar innehållsmarknadsföring?

Framtiden · Marknadsföring · 11 dec

Om jobbet

Brinner du för kommunikation och marknadsföring? Älskar du att skriva texter och skapa relevant innehåll för mottagaren? Nu söker vi dig som vill arbeta på ett framåtsträvande företag och vara med och utveckla vår marknadsavdelning med en tjänst som Content Manager.

Dina arbetsuppgifter

Som Content Manager ska du vara en vass skribent samt gilla att hitta nya infallsvinklar för att skapa nytt innehåll. Du gillar att publicera och producera innehåll till samtliga medier. Hos oss kommer du bli en del av ett härligt gäng där ett skratt aldrig är långt borta. För att trivas i gänget bör du vara en social och tävlingsinriktad person som dela våra värderingar - glädje, enkelhet, kör.

Du kommer arbeta med både Framtidens interna kommunikation samt externa marknadsföring. Internt kommer du vara med och utveckla och skapa innehåll till allt från interna nyhetsbrev till poddar och filmklipp. I den externa marknadsföringen kommer du ansvara för att producera innehåll till pressmeddelanden, contentannonser, bannerannonsering, nyhetsbrev och inlägg i sociala medier.

Förutom att gilla att skriva ska du vara en duktig producent och hjälpa till i avdelningens arbete när nytt grafiskt material och bilder ska tas fram. Då vi medverkar på flertalet mässor och event är även detta ett kul inslag i din vardag. Tillsammans med dina kollegor kommer du att vara med och utveckla en marknadsavdelning med spetskompetens.

Din profil

Du är en social person som har en positiv grundsyn. Du är glad, flexibel och strukturerad och brinner för kommunikation och marknadsföring i alla dess former. Du räds inte för att ta ansvar och leverera material till utsatta deadlines.

Skallkrav
  • Utbildning inom Marknadsföring, kommunikation, journalistik eller liknande.
  • Duktig skribent - Behärska svenska (flytande) i både tal och skrift.
  • Goda kunskaper inom Adobe Creative Suite
  • Körkort B.
Meriterande
  • Erfarenhet inom arbete med sociala medier
  • Erfarenhet av pressbearbetning
  • Erfarenhet av att arbeta med Google Adwords
  • Erfarenhet av att redigera ljud och video.
Villkor

Start: omgående, enl ök
Omfattning: Heltid
Placering: Jönköping
Lön: Månadslön
Jobbfakta
Kontakt

Ring Karin Fromell, 0727419228

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi nu även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi har blivit utsedda till National Champion vilket innebär att vi ska representera Sverige på European Business Awards 2016/17 (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges 3:e Bästa Arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag!

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas och göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m. Vi erbjuder även en arbetsplats i moderna, fräscha lokaler placerade på Kungsholmen.

Vi finns idag på 7 orter i Sverige och har ca 150 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion!

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar Glädje, Enkelhet och Kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss? http://bit.ly/1LDgMcb

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.