Anläggare

Om jobbet

Vi söker i dagsläget efter anläggare med mångårig erfarenhet i branschen. Vi jobbar med projekt som terrassering, förläggning av VA, fjärrvärme, kabelförläggning, brobyggnationer och liknande större betongjobb och vi söker främst personal inom anläggning och VA. Vi har en stark marknad i Tranås där det finns möjlighet att anställa lokalt. Dock ligger de flesta av våra projekt på annan ort, bl.a. Stockholm och Göteborg. Detta innebär att stor del av vår personal ligger på traktamente om man inte är bosatt i någon av de större städerna där vi löpande har projekt.

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet i branschen. Du är självgående och driftig, har lätt för att samarbeta och du fungerar lika bra i grupp som du gör när du jobbar självständigt. Det är mycket meriterande med licens för stumsvetsning av PE-rör och /eller yrkesbevis.

Att ligga ute på traktamente är inget problem för dig alternativt att du bor i Tranås med omnejd.

Då vi senaste året rekryterat mycket yngre personal med behov av handledare i produktionen är det nu ett krav att du som söker är yrkeskunnig och självgående i ditt arbete från början. Det är inte relevant var du utgår ifrån då en stor del av vår personal ligger på traktamente men vi ser helst att du som söker bor i något av de län vi annonserar i.

Kanonaden har fokus på att hålla produktionen året runt vilket innebär att du som söker är garanterad jobb även vinterhalvåret!

Urval och intervjuer sker löpande!

Tillträde: omgående eller enligt ök.
Frågor om tjänsten besvaras av Sarah Hektor, 076-117 38 57

Ansökan skickas till: sarah.hektor@kanonaden.com
Jobbfakta
Kontakt

Ring Sarah Hektor, 076-117 38 57

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Kanonaden är ett anläggningsföretag vars affärsidé är att alltid vara kostnadseffektiv i alla delar av byggprocessen. Genom fokusering inom flera teknikområden skapar vi mervärden för våra kunder och oss själva. Vid sidan av traditionella anläggningsarbeten har vi specialiserat oss på uppdrag förknippade med utbyggnad av energianläggningar i form av fjärrvärme, kabelförläggning, kraftväme- och vindkraftverk. Kanonaden-koncernen har i nuläget kontor i Nässjö, Tranås, Kalmar och Västervik och är indelad i fyra bolag, Kanonaden Entreprenad AB, Kanonaden Entreprenad Öst AB, Kanonaden Entreprenad Täkt och förvaltning AB och Bergbolaget i Götaland AB. 2015 omsatte Kanonaden-koncernen drygt en halv miljard och har runt 180 anställda.