Ambitiös säljare som vill utvecklas

Om jobbet

Stämmer detta in på Dig? Då har vi Jobbet! Ingen nackdel om du är ung då vi ser detta långsiktigt.

Som säljare på Sohlbergs i Jönköping AB ingår Du i ett tight säljteam. På sikt kommer detta att innebära att Du besöker nya och befintliga kunder och presenterar vårt utbud av produkter och tjänster.

Vi söker dig som vill jobba med försäljning B2B. Vi letar först och främst efter dig med rätt personlighet och inställning. Meriterat är om du har erfarenhet av försäljning men inget krav. Fokus kommer att ligga på att hitta just Dig som har en vilja att ta chansen att utvecklas inom yrket. Du kommer att ingå i vårt säljteam där du får hjälp och stöttning av övriga erfarna medarbetare lokalt och från övriga företag i gruppen. Tillsammans sätter vi upp målsättningar som du med hjälp av teamledaren jobbar aktivt för att uppnå.

Ditt arbete innebär mycket självständigt arbete därför söker vi Dig som är bekväm med att axla eget ansvar. Vidare ser vi att du som person är strukturerad, driven och initiativrik. Du är en trygg och ansvarsfull person med stor känsla för teknik och service. Du ska kunna tänka kreativt och ha lätt för att se nya möjligheter som skapar mervärden och långvariga relationer med kunden.


Körkort och flytande svenska är ett krav.

Om Du tycker att detta låter intressant ser vi fram emot Din ansökan. Vid eventuella frågor är Du varmt välkommen att kontakta platschef Martin Ritsinger på tel. 070 - 191 07 60.
Ansökan med CV skickas till rekrytering@sohlbergs.se , ämne "Säljare".

Ansökningarna behandlas fortlöpande.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Kontakt

Mejla eller ring Martin Ritsinger, 070-1910760

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

Sohlbergs startade som en järnhandel 1879 i Ljungby. 137 år senare brinner vi fortfarande för att serva våra industrikunder med den senaste tekniken från branschledande leverantörer.
Vi är idag stolta leverantörer av industriförnödenheter till allt från världsledande tillverkningsindustrier till enmansföretag runt om i Småland.


Sohlbergs i Jönköping AB är ett privatägt bolag med lokal förankring i
Jönköping. Sohlbergs i Jönköping AB är en del i Sohlbergsgruppen.


Sohlbergsgruppen är ett privatägt bolag och finns idag representerade på fyra orter i Småland: Växjö, Ljungby, Markaryd och Jönköping. Totalt är vi drygt 80 anställda med årsomsättning över 200Mkr. Samtliga företag ingår i BIG-Gruppen. Sohlbergs i Jönköping AB har nu en rejäl plattform att bygga vidare på, därför söker vi nu fler medarbetare med långsiktiga ambitioner.


Hitta hit

Jönköping stad Visa på karta

Visa var