Allbilsmekaniker till vår internverkstad i Jönköping

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter:

Arbetet innebär att du självständigt utför alla typer av service- och reparationsarbeten samt felsökningar på alla typer av bilmärken.

Vem är du?

Du som söker har fordonsteknisk utbildning samt några års erfarenhet som bilmekaniker, likaså är tidigare erfarenhet från el- och datafelsökningar, diagnoser samt tekniska problemlösningar en fördel. Har du tidigare erfarenhet från allbilsverkstad är det en merit. Datorvana är en förutsättning och B-körkort är ett krav.

Din insats bidrar till vår kundnöjdhet.

Du som person är noggrann och serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete, vidare är du flexibel och trivs med att ha flera olika arbetsuppgifter. Du klarar hög arbetsbelastning samt ser uppgifter som en utmaning.

Som vår medarbetare blir du del av en härlig grupp med god sammanhållning och en organisation som ger ett starkt stöd till varje medarbetare.

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Pernilla Larsson, pernilla.larsson@atteviks.se.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 nov

Om företaget

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, Seat, Skoda och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen. Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: personvagnar och lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på 2 miljarder och har ca 400 anställda.


Hitta hit

Jönköping stad Visa på karta

Visa var