Administratörer till stort logistikföretag!

Om jobbet

Trivs du bakom skärmen och vill jobba i ett härligt team på ett av Jönköpings största logistikföretag? Då finns din nya utmaning här!

Adecco söker för kunds räkning 4 stycken driva transportadministratörer!

Om tjänsten
I den här tjänsten kommer du att vara en viktig medarbetare i ett helt nytt team. Teamet kommer att arbeta med transportadministration, där främsta fokus ligger på att stansa över order från ett affärssystem till ett annat. Utöver detta kommer du även att arbeta med uppföljningar och att läsa och beräkna i prislistor.

Om dig
Om du van framför datorn och har lätt för att sätta dig in i nya system, kommer du snabbt att komma in i arbetet. Du tycker att administration är roligt och du trivs som bäst när du har mycket att göra. Att jobba i en stundtals hektisk arbetsmiljö har du inga problem med. Du är lyhörd, flexibel och tycker det är roligt att ge service för att underlätta för dina kollegor. Struktur och noggrannhet är viktiga ledord för dig.
Vi tror att du är driven och inte rädd för förändringar, som kan komma titt som tätt, i samband med företaget utveckling.
I övrigt tror vi att du är en positiv och pigg person, som alltid är mån om att göra ditt yttersta på arbetet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om anställningen
Tjänsterna är inhyrningar på minst tre månader, med goda möjligheter till förlängning.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Danvall på tel; 036-351039.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Administration
Kontakt

Ring Karin Danvall, 036-351039

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.