Accenta söker Produktansvarig

Om jobbet

Accenta utökar nu sin organisation och behöver en Produktansvarig! Då vårt huvudkontor ligger i Värnamo är det mest önskvärt att du bor i området, även om din bostadsort ej är primär för detta uppdrag.

Arbetsuppgifter: Som Produktansvarig kommer du vara länken mellan oss och våra leverantörer. som framförallt finns utomlands. Du ansvarar för samtliga tekniska delar inom bolaget, allt ifrån skapande av produktblad till att vara ute hos våra kunder och driftsätta. Vi räknar på ungefär 50 resdagar per år.

Kvalifikationer: Du har en el-teknisk bakgrund och har goda språkkunskaper i svenska och engelska. Kan du polska är det dessutom ett plus i kanten. Som person är du samarbetsvillig, driftig och lättlärd. Att du är glad och positiv är också viktigt! Du har minst några års erfarenhet inom yrket, och är van vid självständigt arbete. Körkort är ett krav.

Ansökan: I denna rekrytering samarbetar vi med Renegade Rekrytering. Har du frågor slå Moa Ekerhed en signal på 0709-95 56 68 alternativt mejla moa@renegaderekrytering.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Accenta: Accenta marknadsför ett brett program av nöd- och reservbelysningsutrustningar. Vi har snart 50 års erfarenhet av utveckling, tillverkning och försäljning av nödbelysningsarmaturer. Inte bara den bekanta gröna skylten utan även den avancerade elektroniken som driver armaturen. Vår policy är att alltid vara bra på att leverera bra produkter i rätt tid. Kundkretsen består av elgrossister, elinstallatörer, företag inom brandskydd samt konsulter inom byggbranschen. Vi har hela Sverige som vår marknad.
Jobbfakta
Ort
Värnamo
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 nov

Om företaget