Ekonom/administratör

Om jobbet

Vi söker en Ekonom/administratör med intresse av ett varierande och utmanande arbete där du kommer ha ansvar för värmeverkets ekonomi, administration och kundkontakter.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Löpande redovisning
  • Sammanställa och rapportera statistik och nyckeltal
  • Budget, bokslutsarbete och deklarationer
  • Fakturering
  • Kundkontakter och kundinformation, inkl. bl.a. vår hemsida
  • Inköp och avtal
I arbetet ingår även varierande uppgifter av administrativ karaktär som hör en liten organisation till. Du deltar även i arbetet med strategiska frågor och beslutsunderlag gällande t.ex. investeringar, taxor och vidareutveckling av tjänster. Kort sagt, du arbetar från ax till limpa!

Kvalifikationer:
Du har ekonomutbildning eller motsvarande erfarenhet av liknande arbete. Du är van att arbeta i olika ekonomirelaterade affärs- och uppföljningssystem. B-körkort krävs.

Vår organisation kräver ett flexibelt arbetssätt med stort eget ansvar. Du är har en analytisk förmåga, är strukturerad, driven och prestigelös. Du är serviceinriktad, bra på att kommunicera och trivs med varierande arbetsuppgifter.

Det är en fördel om du är en skicklig användare av Excel och van att göra presentationer i Powerpoint. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med verksamhetsnära uppföljning och kommersiella frågeställningar.

Tillträde/varaktighet och lön:
Snarast, heltid, tillsvidareanställning. Månadslön, individuell lönesättning.

Information om tjänsten:
VD Claes Markusson 070-681 71 94 eller Maya Forsberg 070-355 10 18.
Se även hemsidan www.jokkmokksvarmeverk.se

Ansökan skickas senast 12 december 2016 till varmeverket@jokkmokk.se eller med post:
Jokkmokks Värmeverk AB
Box 150
962 24 Jokkmokk

Jokkmokk är en turist- och besöksnäringskommun vid polcirkeln, i hjärtat av Lappland. Att arbeta, bo och leva i det norrbottniska inlandet innebär i hög grad att du aktivt kan utveckla en livsstil som till stor del bygger på trygghet och en verklig upplevelse av orörd natur. I Jokkmokk har du genuina möjligheter att på ett enkelt sätt vidareutveckla ditt intresse för friluftslivet såsom fiske, jakt, vandring, skoter, skidor m.m. i en fjällnära och rofylld miljö, såväl sommar som vinter. Vill du emellanåt uppleva storstadspuls är Stockholm bara tre timmar bort! Vi brukar säga att Jokkmokk är Den naturliga kommunen, där alla ryms!
Jobbfakta
Ort
Jokkmokk
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Administration
Underkategori
Redovisningsekonom
Kontakt

Ring Claes Markusson, 070-681 71 94

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Jokkmokks Värmeverk AB producerar och levererar fjärrvärme inom Jokkmokks tätort. Produktionen sker med biobränslen. Bolaget har sju anställda och ca 480 fjärrvärmekunder.