Distributionselektriker

Om jobbet

Vattenfall Services växer och söker nu en serviceinriktad distributionselektriker till Jokkmokk!

Om arbetet
Vi erbjuder ett ansvarsfullt och spännande och arbete som distributionselektriker hos oss. Här kommer du att ha goda möjligheter att påverka din arbetssituation i en självständig roll där ditt driv och din förmåga att ta ansvar kommer att vara avgörande.

Du kommer arbeta med projekt och underhåll av friledningsnät, jordkabelnät och nätstationer inom 20-, 10-, och 0,4-kV-eldistributionsnät. Det här är jobbet för dig som tycker om kundkontakt och samarbete, här kommer du ofta att arbeta utomhus och ha möjlighet att analysera och lösa olika tekniska problem i fält för att säkerställa en trygg elleverans.

Om dig
Vi söker dig med flera års erfarenhet av att arbeta som distributionselektriker/linjemontör inom ledningsunderhåll för eldistribution 0,4-20 kV. I grunden har du teknisk elutbildning på gymnasienivå, eftergymnasial utbildning inom området är meriterande.

Utöver din arbetslivserfarenhet ser vi gärna att du har branschspecifika utbildningar som t.ex. ESA 14, Säkerhet på väg och Hjärt- och lungräddning samt godkänt intyg för arbete på hög höjd. Har du dessutom AMS-utbildning och/eller andra yrkeserfarenheter, t.ex. av att arbeta som ledande montör där planering och kundkontakter ingått så är det meriterande.

För oss är det viktigt med kommunikation och samarbete och att vi arbetar säkert i alla moment, säkerheten kommer alltid kommer främst. Vi söker dig som håller ordning och reda och som tar initiativ för att göra ett affärsmässigt, gott service- och entreprenadarbete.

Som distributionselektriker är du inte känslig för arbete på höga höjder och beredd på att resa i tjänsten. Du måste ha B-körkort och tala och skriva svenska, gärna också engelska.

Mer information
Din utgångspunkt för arbetet kommer att vara Jokkmokk. Välkommen med din ansökan via vår annons på vattenfall.se/jobb senast 25 september, 2016. Resor i tjänsten ingår, samt eventuell beredskap.

För information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Ola Åhman, tfn 070-354 38 50. För frågor om rekryteringsprocessen eller din ansökan kontakta Ingela Skoog, tfn 0920-772 90. Fackliga representanter är Clas-Inge Hagdahl Unionen, Juha Siipilehto SEKO, Anders Eriksson (Nyköping) Ledarna och Ann-Jeanette Lönroth Akademikerna. Du når dem alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el-anläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom energieffektivisering, mätning och belysning. Våra 1 500 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag.
Jobbfakta
Ort
Jokkmokk
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Kontakt

Ring Ola Åhman, 070-354 38 50

Publicerad

57 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 okt

Om företaget