Zepro söker Produktionschef

Om jobbet

ZEPRO (Z-Lyften Produktion AB) tillverkar och säljer hydrauliska bakgavellyftar. Tillverkningen av bakgavellyftar är kundorderstyrd och sker i egna lokaler i Bispgården och sysselsätter 180 personer. ZEPRO:s kunder utgörs huvudsakligen av lastbilspåbyggare. Försäljningskontor med centrallager för reservdelar är beläget i Katrineholm. Vi har i dagsläget försäljning till ett fyrtiotal länder. ZEPRO tillhör en internationell bakgavellyft-division med fabriker i Sverige, England och USA. Volvo och Scanias verkstäder är viktiga kunder för vår reservdelsförsäljning. Våra konstruktörer utvecklar löpande nya produkter i egen regi och anpassning sker ständigt till nya behov och nya marknader. ZEPRO ingår i Cargotec-koncernen.
Besök Zepros hemsida för ytterligare information: www.zepro.se

Kornboden söker nu för Zepros räkning en Produktionschef med stationeringsort Bispgården. Zepro är inne i en mycket intressant utvecklingsfas där tillväxt är ett av fokusområdena. Därför söker vi dig som är en driven produktionschef med erfarenhet av att arbeta med en produktion i tillväxt. Viktigt att du har en förståelse för att engagera och entusiasmera medarbetarna för att få dem med på resan. Vill du vara med på denna spännande resa att ta Zepro till en ny nivå då är det dig vi söker.

Arbetsuppgifter:

Som produktionschef ansvarar du för ledning och styrning av produktionen på företaget, dess utveckling, resultat och löpande verksamhet. Du arbetar mot produktionens övergripande mål vad gäller bl.a. produktivitet och effektivitet. Du ansvarar för uppföljning och redovisning av det arbete som utförs och driver samtidigt processen framåt.

Du initierar och driver utvecklings- och förbättringsarbete inom produktionen och till din hjälp har du fyra arbetsledare, vilka du även har direkt personalansvar för. Som produktionschef rapporterar du direkt till VD och ingår i den lokala ledningsgruppen.

Kvalifikationer:

Vi ser med fördel att du har en bakgrund inom teknik/tillverkande industri och du har en god förståelse för såväl produktion som ledarskap. Du är en driven, positiv och självständig person som ser möjligheter före problem. Du har goda ledaregenskaper och en förmåga att lyfta dina medarbetare genom ditt ledarskap. Meriterande är om du tidigare har drivit förbättringsarbeten. Du har även relevant arbetslivserfarenhet från liknande tjänst.

Anställningsform:
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid. Fast lön

Övrig information:
Urvalet sker löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor och funderingar kring tjänsten kontakta Malin Vedman, se kontaktuppgifter nedan.

Gör din ansökan till tjänsten redan i dag via www.kornboden.se.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Sökord: produktionschef, produktion, Zepro, produktivitet, teknik, industri, tillverkande industri, förbättringsarbete, Bispgården
Jobbfakta
Ort
Ragunda
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget