Zepro söker Arbetsledare till Monteringen

Om jobbet

ZEPRO (Z-Lyften Produktion AB) tillverkar och säljer hydrauliska bakgavellyftar. Tillverkningen av bakgavellyftar är kundorderstyrd och sker i egna lokaler i Bispgården och sysselsätter 180 personer. ZEPRO:s kunder utgörs huvudsakligen av lastbilspåbyggare. Försäljningskontor med centrallager för reservdelar är beläget i Katrineholm. Vi har i dagsläget försäljning till ett fyrtiotal länder. ZEPRO tillhör en internationell bakgavellyft-division med fabriker i Sverige, England och USA. Våra konstruktörer utvecklar löpande nya produkter i egen regi och anpassning sker ständigt till nya behov och nya marknader. ZEPRO ingår i Cargotec-koncernen.
Besök Zepros hemsida för ytterligare information: www.zepro.se

Kornboden söker nu för Zepros räkning en engagerad Arbetsledare till Monteringen där du ansvarar för ett 30 tal medarbetare. Din stationeringsort är Bispgården.

Arbetsuppgifter

En av dina viktigaste uppgifter är att vara ledare, vilket innebär att du är bra på att utveckla både människor och arbetssätt. Du har förmågan att skapa ett klimat som främjar förtroende, lojalitet och god kommunikation mellan arbetsledare, medarbetare och arbetsgivaren

Du kan strukturera upp en verksamhet och arbeta mål- och resultatinriktat med snabba omställningar. Du leder och fördelar det dagliga arbetet inom ditt ansvarsområde, arbetar mot mätbara mål, samt följer upp och ser till att produktionen når uppsatta mål.

Du har en förmåga att samarbeta med andra ledare inom organisationen för att optimera det totala resultatet för produktionen och monteringen. I dina arbetsuppgifter ingår även att effektivisera produktionen för att nå ständiga förbättringar.

Kompetenskrav

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet inom produktion/tillverkningsindustrin, vi ser gärna att du har arbetsledande erfarenhet. För att lyckas i rollen behöver du vara en tydlig ledare, bra på att planera och organisera ditt arbete. Du kan hantera eventuella konflikter som kan uppstå, du är saklig och öppen i dialogen med dina kollegor. Har du tidigare erfarenhet av att genomföra medarbetarsamtal och lönesamtal så är det meriterande.

Vi ser att du som person är noggrann, stresstålig och har lätt för att lära dig. Arbetet kräver ett starkt fokus samt att du är van vid högt tempo. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av förbättrings- och kvalitetsarbete (LEAN).

Anställningsform:
Provanställning/Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad:
Heltid/dagtid

Arbetstid och lön:
Dagtid/fast lön

Övrig information:
Du söker denna tjänst på www.kornboden.se, sök redan i dag då urvalet sker löpande. Sista ansökningsdag är 2016-12-21. Frågor besvaras av Platchef Malin Vedman, se kontaktuppgifter nedan!

Välkommen med din ansökan!

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Sökord: arbetsledare, ledare, Zepro, industri, montering, Bispgården.
Jobbfakta
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget