Vill du bli vår nästa innesäljare?

Om jobbet

Kornboden söker innesäljare för kunds räkning med start omgående

Beskrivning
För kunds räkning söker vi drivna och utåtriktade personer som är intresserade av att utvecklas och lära sig bli en framgångsrik innesäljare/telefonförsäljare.
Genom utgående samtal kontaktas privatpersoner och företag för medlemsrekrytering, marknadsundersökning eller specifika kunderbjudanden.

Förutom att telefonen och dator är dina viktigaste verktyg krävs förmåga att vara självsäker och nyfiken som person samt att du har förmåga att skapa förtroende i samtal med andra människor.

Du som söker kommer arbeta på en ung arbetsplats med många kollegor som arbetar i ett öppet landskap. Genom gemensamma aktiviteter och ett nära samarbete med kollegor och närmsta chef skapar du nya relationer och trivsel på arbetsplatsen.

Kvalifikationer
Du som söker har antingen erfarenhet av branschen eller så är du mycket nyfiken och intresserad av att lära dig arbetet. Med rätt inställning och personliga egenskaper kommer du under introduktionen bli upplärd och coachad i arbetet. Till en början placeras du på det uppdrag som passar dina kompetenser och egenskaper bäst och med tiden finns möjlighet att utvecklas vidare i andra uppdrag.

Anställningsform
Visstid 6-12 månader med möjlighet till förlängning

Sysselsättningsgrad
Deltid, 80% garantilön

Arbetstid och lön
Schema på dagtid Fast lön + provision

Övrig information
Behovet är omgående så urval sker löpande - ansök redan idag!

Kornboden arbetar med tjänsterna; bemanning, rekrytering, och interim management. Vi har hjälpt stora och små företag, i storstad och i glesbygd sedan 1996. Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi har mer än 15 års erfarenhet av - Rätt person, på rätt plats med rätt kompetens!

Sökord: Säljare, telefonförsäljare, innesäljare, marknadsundersökning, callcenter, contactcenter, provision
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 maj

Om företaget