Vi söker leg. psykolog till Neuropsykiatriska mottagningen, NPM

Om jobbet

Som psykolog på NPM (Neuropsykiatriska mottagningen) ingår du i ett utrednings- och behandlingsteam inom neuropsykiatri. Arbetet innefattar huvudsakligen utredningar, behandlingar och även vissa utbildningsinsatser. Vi är inne i ett utvecklingsarbete av vår verksamhet där vi framförallt ska införa mer icke farmakologisk behandling.

Kvalifikationer
Leg. psykolog med erfarenhet av neuropsykiatri. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och är intresserad av att jobba i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Läs mer: http://www.regionjh.se
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Mona Sunnfors, 063-15 46 25

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om arbetsplatsen

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en organisation som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Neuropsykiatriska mottagningen (NPM) är en del av Psykiatrin i Jämtland. Vår målgrupp är personer från 18 år med misstänkta neuropsykiatriska funktionsnedsättningar där psykiatrisk specialistkompetens krävs. Målet är att allsidigt främja utveckling av bästa möjliga funktionsförmåga, aktivitet och delaktighet, samt psykiskt, fysiskt och socialt välbefinnande hos den enskilde individen. Enheten ska erbjuda patienten utredning och behandling för att optimera förutsättningarna för individen att hantera sin vardag. I enheten ingår följande personalkategorier, läkare, sjuksköterska, psykolog, socionom/kurator, sjukgymnast, arbetsterapeut och medicinsk sekreterare.