Utvecklande specialistläkarjobb inom dermatologi och venereologi

Om jobbet

Vår mottagning är den enda i sitt slag i Jämtland Härjedalen. Vi har ett nära samarbete med motsvarande verksamheter i de tre andra norrlandstingen. Vi är ett team på 15 personer som arbetar på mottagningen på Östersunds sjukhus. Här finns specialistläkare, ST-läkare, barnmorska, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare, enhetschef och tillgång till kurator.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialist inom dermatologi och venereologi. Du ska gärna ha några års erfarenhet. Kunskaper i svenska på C-nivå krävs. Du är positiv och intresserad av människor och utveckling.

Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen: www.regionjh.se
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Anette Herbertsson, 070 257 02 17

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

Söker du ett arbete med struktur och utvecklingsmöjligheter? Välkommen till oss på hud- och könsmottagningen i Östersund! Vi är ett team som sätter patienten i fokus och som bryr oss om varandra. Du möter patienter från hela Jämtland Härjedalen som behöver specialistvård inom dermatologi och venereologi.