Utvecklande sjuksköterskejobb på neurologi- och strokeenheten

Om jobbet

Vi bedriver alltid förbättringsarbeten och strävar efter att nå uppsatta mål. Vi deltar löpande i olika forskningsstudier där flera av våra sjuksköterskor är delaktiga och vi genomför regelbundet strokecertifieringsutbildning för alla yrkeskategorier. Neurologi- och strokeenheten har 20 vårdplatser och som sjuksköterska hos oss utför du exempelvis allmän och specifik omvårdnad. Inskolning ges alltid och som ny i din yrkesroll får du alltid en längre inskolning där vi hela tiden stämmer av hur det går. Möjlighet finns till auskultationspass om du känner dig osäker på om du vill söka dig till oss, kontakta enhetschef Sara eller Pernilla för mer information. Enheten har ett nära samarbete med ett mobilt stroketeam som rehabiliterar strokepatienter i hemmet efter utskrivning. Till enheten hör en sjuksköterskebaserad strokemottagning som arbetar med sekundärpreventiv uppföljning efter stroke och TIA (Transitorisk Ischemisk Attack).

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska, trivs i team och vill utvecklas. Det är en fördel med erfarenhet av att jobba med neurologi och/eller stroke men är inget krav.

Urval och tillsättning sker löpande under annonseringstiden. Vi ser därför att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt. Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjuksköterska
Kontakt

Mejla eller ring Sara Magnusson, 063-154332

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om arbetsplatsen

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en organisation som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.