Utvecklande sjuksköterskejobb på neurologi- och strokeenheten

Om jobbet

Vi bedriver alltid förbättringsarbeten och strävar efter att nå uppsatta mål. Vi deltar löpande i olika forskningsstudier där flera av våra sjuksköterskor är delaktiga och vi genomför regelbundet strokecertifieringsutbildning för alla yrkeskategorier. Neurologi- och strokeenheten har 20 vårdplatser och som sjuksköterska hos oss utför du exempelvis allmän och specifik omvårdnad. Inskolning ges alltid och som ny i din yrkesroll får du alltid en längre inskolning där vi hela tiden stämmer av hur det går. Möjlighet finns till auskultationspass om du känner dig osäker på om du vill söka dig till oss, kontakta enhetschef Sara eller Pernilla för mer information. Enheten har ett nära samarbete med ett mobilt stroketeam som rehabiliterar strokepatienter i hemmet efter utskrivning. Till enheten hör en sjuksköterskebaserad strokemottagning som arbetar med sekundärpreventiv uppföljning efter stroke och TIA (Transitorisk Ischemisk Attack).

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska, trivs i team och vill utvecklas. Det är en fördel med erfarenhet av att jobba med neurologi och/eller stroke men är inget krav.

Urval och tillsättning sker löpande under annonseringstiden. Vi ser därför att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt. Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjuksköterska
Kontakt

Mejla eller ring Pernilla Johansson, 063-155444

Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om arbetsplatsen

Vill du utvecklas, trivs i team och sätter patienten i centrum? Välkommen till oss på neurologi- och strokeenheten i Östersund! Vi är ett team som sätter patienten i fokus, bryr oss om varandra och satsar på personlig utveckling. Du möter patienter från hela Jämtland Härjedalen med stroke, akut och planerad neurologi samt hjärntumörer. Neurologi- och strokeenheten utvecklas ständigt och de senaste åren har det hänt mycket inom forskning och utveckling vilket skapar förbättringsmöjligheter för patienterna samt möjligheter för dig att delta i nya projekt. Vi erbjuder olika internutbildningar på arbetstid och under de senaste åren har vi exempelvis utvecklat vårdkedjan för trombolysbehandling vid stroke där du som sjuksköterska nu kan följa patienten genom hela den akuta vårdkedjan. Du som väljer att arbeta hos oss blir en del av ett härligt gäng som lär av och peppar varandra.