Utvecklande sjuksköterskejobb på lungavdelningen inkl. härliga kollegor

Om jobbet

Lungavdelningen har en egen onkologiverksamhet, ansvar för hemventilatorer och syrgas som sjuksköterskor ansvarar för och även en poliklinisk dagverksamhet. Vi är ett härligt gäng och många har arbetat länge på avdelningen och har bred kunskap och stor erfarenhet samtidigt som vi satsar på Karriärvägar och kompetensutveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en driven lagspelare och sjuksköterska. Du ser det som en självklarhet att arbeta i team och att bidra till hela lungavdelningen. Erfarenhet av lungsjukvård är meriterande.

Urval och tillsättning sker löpande under annonseringstiden. Vi ser därför att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt. Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
6
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjuksköterska
Kontakt

Mejla eller ring Eva Ericson, 063 153425

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 apr

Om arbetsplatsen

Är du en nytänkande lagspelare som gillar utveckling? Välkommen till oss på lungavdelningen i Östersund! Här ingår du i en stimulerande gemenskap och blir en viktig del i teamarbetet. Vi utvecklar just nu vårt arbetssätt för att jobba än mer patientcentrerat. På lungavdelningen arbetar vi i team med undersköterskor läkare sjukgymnast och arbetsterapeut. Patientsjukdomsgrupper är kronisk-obstruktiv lungsjuka, KOL, lungcancer samt andra lungsjukdomar som sarcoidos lungfibros, allergi och immunbrist. Inkl. härliga kollegor= Du blir en del av ett härligt gäng som lär av och peppar varandra.