Utvecklande barnpsykiaterjobb

Om jobbet

Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) ansvarar för både första linjens barn- och ungdomspsykiatri samt den specialiserade barn- och ungdomspsykiatrin. Enheten består av 45 medarbetare och du kommer ha två överläkare och tre ST läkare som kollegor. Vi satsar på att ge våra medarbetare kompetensutveckling och vi ser gärna att du tar egna initiativ och deltar i verksamhetens utveckling. Vi vill vara i framkant med att implementera nya behandlingsmetoder och då särskilt internetbaserade behandlingsmetoder och olika gruppbehandlingar.

Kvalifikationer
Du ska vara specialist i barn- och ungdomspsykiatri. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Har du undervisnings- forskningsmeriter är det meriterande.

I din ansökan vill vi att du bifogar följande handlingar som ska vara vidimerade: - Meritförteckning - Bevis på specialistkompetens från Socialstyrelsen - Bevis på medicine licentiat/disputation - Bevis på docentur om du har det - Övriga meriterande handlingar Ansökan med bilagor kommer att skickas vidare för att sakkunnig prövas. Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. http://www.regionjh.se/ Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. http://www.ostersund.se/ Välkommen till Jämtland Härjedalen! http://jamtland.se/ Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Mikael Lec-Alsén, 070-317 64 69

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

Välkommen till oss på Barn- och ungdomspsykiatrin i Östersund! Vårt motto är bra bemötande och hög kvalitet. Som en del i den strävan tog vi och Karolinska Institutet förra året fram en metod för kbt-behandling på nätet. För oss är det viktigt med utveckling. Därför får du ägna en dag i veckan till egna projekt. Vad vill du göra?