Undersköterskor till Rehabcentrum, 2 heltidstjänster samt timvikarier

Om jobbet

Vårt uppdrag är rehabilitering för personer i vuxen ålder. länsuppdrag när det gäller rehabilitering av personer med neurologisk sjukdom, hjärn- ortoped eller ryggmärgsskada från 18 års ålder. Verksamheten omfattar en avdelning med 22 vårdplatser för inneliggande patienter, fördelade på två team Som undersköterska på vår avdelning ansvarar du för att patientens vård och behandling tillsammans med sjuksköterska. Vi arbetar i team och vi ska på bästa sätt möta patienten med respekt och arbeta för att involvera hen i rehabiliteringen. Arbetet innehåller sedvanliga undersköterskeuppgifter, på vårdavdelning med placering på Östersunds rehabcentrum. Arbetet innebär dag, kvälls och nattarbete, enligt arbetstidsmodellen.

Kvalifikationer
Utbildad undersköterska. Erfarenhet och intresse av att arbeta med rehabilitering är meriterande.

Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då intervjuer sker löpande. Inskolning påbörjas enligt överenskommelse. Då vi söker både till heltidstjänster och timvik, vänligen specificera i ansökan om något av alternativen inte är av intresse. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Kontakt

Mejla eller ring Louise Iversen, 063-154639

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om arbetsplatsen

I region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Östersunds Rehabcentrum är en av flera verksamheter under Område HNR. I Jämtland Härjedalen finns ett sjukhus som är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens. Östersunds Rehabcentrum, ca 2.5 km från själva sjukhuset, ligger i närheten av skogen med skid- och löparspår - Östersunds vintersportstadion, som erbjuder både patienter och anställda en fin utemiljö med möjlighet till träning. Inom Östersunds Rehabcentrum bedrivs medicinsk rehabilitering, smärtrehabilitering i programform och här finns också reumatologmottagningen. På Östersunds rehabcentrum bedrivs både sluten- och öppenvård i team med läkare, neuropsykologer, logopeder, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer, rehabassistenter och medicinska sekreterare.