Tre st Röntgensjuksköterskor till Östersunds sjukhus

Om jobbet

Ett bra jobb med bra arbetstider. Alla förekommande inom röntgenverksamhet. Tjänstgöring enligt schema där helger, kvällar och nätter inkluderas. Vi arbetar i Sectras RIS/PACS som är vårt patientinformationssystem för utlåtanden och bilder

Kvalifikationer
Legitimerad röntgensjuksköterska. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Möjlighet att hyra bostad av JLL finns, möblerad eller omöblerad. Ansök senast: 2016-12-31 ( vi går in ett antal gånger varje månad för att fånga upp sökande och intervjuer samt anställningar sker efterhand) Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjuksköterska
Kontakt

Mejla eller ring Carl-Göran Persson, 070-5531450

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 nov

Om arbetsplatsen

I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid. God hälsa och Positiv livsmiljö är nyckelorden i Region Jämtland Härjedalens verksamhetsidé. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2 400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. Vid Röntgenavdelningen utförs cirka 70 000 undersökningar per år med CT, MRT, angiografi med intervention, ultraljud och konventionell röntgen. Vid mammografienheten utförs kliniska undersökningar samt mammografiscreening med ambulerande undersökningsutrustning på 9 olika orter i länet vilket innebär ca 14 000 undersökningar per år. Vi eftersträvar att bedriva en högklassig diagnostik och vår önskan är att ge våra patienter och remittenter en hög grad av service.