Tre röntgensjuksköterskor till Mammografiverksamhet

Om jobbet

Ett bra jobb med bra arbetstider. Vi söker dig som är legitimerad Röntgensjuksköterska Arbetet innebär en mix mellan screening, kliniskt arbete och tidsbokning. Möjlighet att alternera mellan mammografi och vanlig röntgenverksamhet finns för röntgensjuksköterska. Vi arbetar i Sectras RIS/PACS som är vårt patientinformationssystem för utlåtanden och bilder.

Kvalifikationer
Legitimerad röntgensjuksköterska Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav för arbete med mammografiverksamhet.

Vi har medarbetare som gått i pension och kommer gå i pension inom kort vi söker nu deras ersättare. Ansökningstiden pågår till 31 december. Vi kommer att löpande under ansökningstiden ta ut till intervjuer samt gör anställningar klara. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjuksköterska
Kontakt

Mejla eller ring Carl-Göran Persson, 0705531450

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om arbetsplatsen

I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid. God hälsa och Positiv livsmiljö är nyckelorden i Region Jämtland Härjedalens verksamhetsidé. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2 400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. Vid Röntgenavdelningen utförs cirka 70 000 undersökningar per år med CT, MRT, angiografi med intervention, ultraljud och konventionell röntgen. Vid mammografienheten utförs kliniska undersökningar samt mammografiscreening med ambulerande undersökningsutrustning på 9 olika orter i länet vilket innebär ca 14 000 undersökningar per år. Vår mammografienhet har en mycket hög teknisk standard då vi nyligen uppgraderat våra system på hela enheten. Mammografienheten har 12 anställda Vi eftersträvar att bedriva en högklassig diagnostik och vår önskan är att ge våra patienter och remittenter en hög grad av service.