Taxi Östersund söker VD som är affärsinriktad och kommunikativ

Om jobbet

Taxi Östersund
Taxi Östersund AB skall medverka till utveckling och tillväxt i Jämtlands län genom att vara en samarbetspartner med högt anseende och kunden i centrum. Våra tjänster och produkter kännetecknas av säkerhet, kvalitet, miljömedvetenhet och en service utöver förväntan. Detta säkerställer vi genom kompetensutveckling, kvalificerade tekniska hjälpmedel samt fullt fokus på att hjälpa dig!

Beskrivning
I rollen som vd för Taxi Östersund blir din huvuduppgift att utveckla företagets leveranskvalité och hållbara lönsamhet. Dessutom är du ansvarig för utvecklingsarbetet med varumärket "Taxi Östersund." Genom ditt kommunikativa ledarskap och din positiva anda stärker du ledningens och personalens roll i den framtida utvecklingen. Din starka marknadsnärvaro och förståelsen av kundnytta bidrar till framgången. Du har budget- och resultatansvar och rapporterar till styrelsen.

Kvalifikationer
Du har tidigare ledarerfarenhet från näringslivet eller företagande och förstår innebörden av ett gott ledarskap. Du har en coachande ledarstil och känner tillfredsställelse när dina medarbetare växer. Ekonomikunskaper är meriterande, liksom erfarenhet av egenföretagande. Erfarenhet från transportbranschen är också fördelaktigt. Du har erfarenhet av och/eller förståelse för offentlig verksamhet och offentlig upphandling. Du har en relevant utbildningsbakgrund och/eller arbetslivserfarenhet

Personliga karaktärsdrag
  • du har hög integritet
  • du är lustfylld och är en positiv energigivare
  • du är förändrings- och förbättringsinriktad
  • du har ett gott affärssinne
  • du är en god kommunikatör
  • du är resultatinriktad
Anställningsvillkor
Du har förtroendearbetstid och individuella förutsättningar vad gäller lön och förmåner enligt VD-avtal.

Sysselsättningsgrad
Heltid

Övrig information
Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.kornboden.se. Urvalet kommer att ske löpande varför du bör inkomma med din ansökan så snart som möjligt. Tillträdesdag efter överenskommelse. Kornbodens rekryterare mottar frågor gällande processen och kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden. Sista ansökningsdatum är 2016-12-18

Välkommen till Kornboden! I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre.

Sökord: VD, Ekonomi, ledning, ledarskap, utveckling, förändring, förbättring, tillväxt, budget, utveckling,
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
VD & Koncernchef
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget