Tandsköterska till FTV i Hammarstrand

Om jobbet

Som tandsköterska har du en viktig roll i teamet. Arbetsuppgifterna är varierande och i arbetet ingår assistans, reception- och sterilarbete, eget patientarbete och administrativa uppgifter. Patienterna är både barn, ungdomar och vuxna. Arbetet kräver att man är självständig och flexibel samtidigt som det kräver ett gott samarbete med resten av teamet.

Kvalifikationer
* Tandsköterskeutbildning * God datorvana, erfarenheter T4 är meriterande. * Bra planerings- och organisationsförmåga * Duktig på att bemöta, kommunicera och skapa goda relationer * Positiv och utåtriktad Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Erfarenhet av T4 är meriterande.
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Tandvård
Kontakt

Mejla eller ring Elisabeth Wasell, 0696-16681

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 nov

Om arbetsplatsen

Är du tandsköterska som älskar att arbete med och tillsammans med människor? En av våra tandsköterskor har gått vidare till andra uppdrag och vi söker nu en driftig och engagerad tandsköterska till folktandvården i Hammarstrand. Hammarstrand ligger i Ragunda kommun i östra Jämtland och har 5400 invånare. Det är ca 10 mil öster om Östersund, ca 11 mil till Sundsvall och ca 6,6 mil till Sollefteå. Kommunen erbjuder bra barnomsorg, skola, kultur- och föreningsliv och ett brett utbud av idrott. Kliniken är modern med ny utrustning i rymliga lokaler, ligger i samma byggnad som hälsocentralen och har fyra behandlingsrum. Kliniken bemannas för tillfället med ambulerande tandläkare och tandhygienist samt två rutinerade tandsköterskor. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.