Tandläkarjobb i Åre inkl. aktiv fritid*

Om jobbet

Vi jobbar med att utveckla teamtandvården inom folktandvården i hela regionen och vi ser gärna att du har erfarenhet, kunskap men framförallt vilja att delta i och utveckla teamtandvård. Folktandvården ligger i Åre by med hälsocentral i samma byggnad. Kliniken ger idag regelbunden vård till cirka 2 100 patienter varav cirka 700 är barn samtidigt som det under turistsäsong är hög beredskap för att ge akuttandvård till den då ökade befolkningen. Kliniken har fyra behandlingsrum. Rummen är utrustade med digital röntgen och journalsystemet på kliniken är T4. Är du intresserad av att stanna kvar inom Folktandvården i Region Jämtland Härjedalen, kan vi erbjuda dig tillsvidareanställning, men mest troligt på annan klinik än i Åre.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har kunskap i att arbeta med både barn- och vuxentandvård och har några års erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du passar in i klinikens profil. * Svensk tandläkarlegitimation * Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift * Några års erfarenhet * Bra organisations- och planeringsförmåga * Duktig på att bemöta, kommunicera och att skapa goda relationer * B-körkort

Läs mer om att leva och bo i Åre. www.are.se Läs mer om att leva och bo i Jämtland. www.jamtland.se Läs mer om Folktandvården. www.regionjh.se/folktandvarden Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Ort
Åre
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Tandvård
Kontakt

Mejla eller ring Maria Mikelsson, 070-239 62 91

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 nov

Om arbetsplatsen

Är du tandläkare och gillar fjällen? Välkommen till oss på Folktandvården i Åre! Vi erbjuder dig att jobba under vintersäsongen eller under en längre period på cirka ett år. Här samarbetar vi mellan alla yrkeskategorier för att ge patienterna bästa tänkbara vård. Du kommer att jobba med positiva och engagerade arbetskamrater, en tandhygienist och fyra tandsköterskor. Beredskapen att hjälpa varandra i behandlingsarbetet är hög. Det finns ett väl utvecklat samarbete med Folktandvårdskliniken i Järpen och med våra specialisttandläkare i Östersund. Vi är måna om att du som medarbetare mår bra och erbjuder förmåner som uppmuntrar till god hälsa. *Kasta dig utför pisterna i Åre eller njut av en topptur.