Svagströmselektriker/säkerhetstekniker Östersund

Bravida · Bygg & Hantverk · 18 dec

Om jobbet

Börsnoterade Bravida växer - Östersund expanderar med många nya och spännande projekt. Vi behöver därmed utöka vår personalstyrka med fler engagerade och motiverade medarbetare. Är du redo för nästa utmaning? Ansök till tjänsten på Bravida i Östersund redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande inom ramen för dina arbetsuppgifter. Du har kontakter med beställare, konsulter, kontrollanter samt leverantörer. Därför tror vi att du trivs med arbete i grupp såväl som självständigt arbete. Arbetet består i huvudsak av förebyggande och felavhjälpande service och underhållsarbeten. Arbetet innefattar även installation och driftsättning av både befintliga och nya säkerhetsanläggningar inom brand, passage och larm. Arbetsuppgifterna innebär självständigt arbete, planering ihop med arbetslaget samt frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig
Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi på Bravida erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Som en del av Bravida har du möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig.

Tjänsten som säkerhetstekniker är ett roligt och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på, du får arbeta tillsammans med duktiga medarbetare och samtidigt ha kul på jobbet. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner såsom hälsoundersökning vart 3:e år, friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, tillgång till fjällstuga, rabatter på träningskort etc.

Vem är du?
Vi söker dig som i grunden är svagströmselektriker med begränsad behörighet. Vi ser också att du har ett par års erfarenhet både som svagströmselektriker och även som tekniker inom brand, passage eller larm. Då vårt arbete sker i datamiljö vill vi att du har god datorvana. Körkort är ett krav.

Som person är du en lagspelare som utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt. Likväl som du kommer att tillhöra ett arbetslag, så kommer du även att få arbeta en hel del självständigt. Det är viktigt att du trivs med detta samt att du trivs med att ha ett stort eget ansvar. Du är en driven person med framåtanda som har ett gediget tekniskt intresse. Att arbeta på ett kundorienterat sätt är något du trivs med och du är angelägen om att göra kunden nöjd.

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Daniel Moverare, 063-57 53 28. Varmt välkommen med din ansökan senast den 18:e december. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här.

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen, detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka häreller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med cirka 9 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget


Hitta hit

Östersund Visa på karta

Visa var