Supporttekniker för 1st och 2nd line

Om jobbet

Kornboden söker supporttekniker för 1st och 2nd line för kunds räkning.

Beskrivning

Vi på Kornboden söker supporttekniker för 1st och 2nd line för kunds räkning med intresse för teknik och datorer. I arbetet ska du ge förstklassig service där du på ett ansvarsfullt och pedagogiskt sätt svarar på frågor och löser kundens problem. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att sköta kommunikationen med företagets kunder, att via telefon ge support, registrera problem och ärenden.

Kvalifikationer

Vi söker dig om har gymnasiekompetens, helst inom IT-teknik. Du har ett engagemang för tekniksupport och trivs med att arbeta i en miljö som ständigt är under förändring och utveckling. team. Du brinner för göra kunden nöjd och har lätt för att bemöta människor. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska samt engelska.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper då du kommer vara en del av ett sammansvetsat team.

Vi ser gärna att du som person har/är:
  • Resultat- och målorienterad
  • Noggrann och har en administrativ förmåga
  • Produktiv och driven
  • God samarbetsförmåga
  • Glad och trevlig och gillar att tillhöra ett team
För 1st line ser vi gärna att du har arbetat med kundservice och teknisk support tidigare. Du har en god känsla för kundmötet och har ett pedagogiskt arbetssätt i samtalet.

För 2nd line bör du ha genuint tekniskt intresse samt att du behärskar Windows, Office, Citrix, AD och liknande program. Det är meriterande om du har arbetat med programmering, fjärrstyrning samt med ITIL- och LEAN processerna. Du bör vara duktig när det gäller problemlösning och felsökning.

Anställningsform
Visstid

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Skiftarbete (Dag/Kväll) kan förekomma, lön enligt överenskommelse.

Övrig information
Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Kornboden arbetar med tjänsterna; bemanning, rekrytering, och interim management. Vi har hjälpt stora och små företag, i storstad och i glesbygd sedan 1996. Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi har mer än 15 års erfarenhet av - Rätt person, på rätt plats med rätt kompetens!

Sökord: supporttekniker, IT, dator, it-support, kundtjänst, programmering, fjärrstyrning, windows, citrix, AD, Office, östersund
Jobbfakta
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget