Supporttekniker / IT-support till ledande företag i Östersund

TNG Group AB · Data & IT · 13 dec

Om jobbet

Är du en person som gillar att arbeta med människor och hjälpa dem i sitt vardagliga arbete? Vill du utveckla dina kunskaper inom teknik och service?

TNG IT Digital söker nu en supporttekniker på heltid till helpdesk i Östersund. Vi söker dig som är en fena på att ge förstklassig support vid teknisk problemlösning åt kunder. Du erbjuds arbete på ett globalt företag med goda utvecklingsmöjligheter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du löser varierade tekniska problem tillsammans med trevliga kollegor. Du kommer ta emot ärenden via samtal och mail. Detta är en utmärkt chans för dig som vill utveckla dina kunskaper inom teknik och service, två kompetensområden som i kombination kommer vara högt efterfrågade på den framtida arbetsmarknaden.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta Du har arbetat som supporttekniker och är van att ta hand om 2nd-line ärenden. Du gillar att vara behjälplig och har ett genuint intresse till tekniken. Tjänsten innefattar både tal och skrift på Svenska samt Engelska. Vi ser även att du är van att arbeta med datorer och behärskar Office, Windows, Citrix, Active Directory mm.

Rollen innebär också

Vi ser att du är produktiv, serviceinriktad, teknisk och en team-spelare som brinner för service. Du har ett stort tekniskt intresse med kunskap inom ex. Windows, Office, Citrix, Active Directory mm. Skiftarbete kan förekomma

VEM ÄR DU?

Personen vi söker brinner för tekniksupport och har intresse av att arbeta i en miljö som ständigt är udner förändring och utveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet från servicedesk samt kunskap om ärendehanteringssystem, ITIL och LEAN processerna.
  • Du trivs i en växande organisation där det är mycket fart och fläkt
  • Du är en noggrann och har en administrativ förmåga
  • Du är resultat- och målorienterad med mycket hög service- och kvalitetskänsla
  • Du är en duktig när det gäller problemlösning och felsökning.
  • Du brinner för att göra kunden nöjd. Det är därför viktigt att du har en utvecklad känsla för kundbemötande
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Matilda Grillhammar, 0702444717

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.