Supportpersonal till Statens servicecenter

Academic Work · Data & IT · 18 dec

Om jobbet

Till vår kund Statens serviecenter söker vi nu ett gäng serviceinriktade personer för kortare uppdrag inom support. Har du erfarenhet inom kundtjänst eller first line support kan det vara just dig vi vill ha!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning fyra personer som dedikerat skall arbeta med support av ett tidsredovisningsystem som nyligen uppgraderats hos en av Statens servicecenters kundmyndigheter. Arbetet sker med telefonen som verktyg. Vår kund levererar tjänster inom lön och administration till organisationer inom offentlig verksamhet. Arbetet sker dagtid på deras kontor på Frösön.

Uppdragets längd är till och börja med en månad med omgående tillträde. Det finns goda chanser till förlängning och i framtiden ser vår kund stora möjligheter för rätt person. Första dagarna kommer utgöras av introduktion och utbildning i systemmiljö.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

En vanlig dag kommer innebära att du:
  • Ska hantera inkomna ärenden via telefon eller kundwebben.
  • Dokumentera inkomna ärenden i ett ärendehanteringssystem.
  • Hanterar och löser systemanvändarnas ärenden genom att guida personerna live via telefon.
Vi söker dig som
  • Har lägst gymnasiekompetens
  • Har erfarenhet från arbete inom kundtjänst, servicedesk eller first line support
  • Har flytande kunskaper i Svenska och kan uttrycka dig väl i tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med CRM-system för ärendehantering inom bemanning, men ännu viktigare är att du är ambitiös och snabblärd. För att passa in i gruppen samt för uppdraget ser vi att du är noggrann och flexibel. För oss är god service och support av absolut högsta vikt varför vi även vill att du har god verbal förmåga och är stresstålig.
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

För att bidra till en effektivare administration inom statsförvaltningen erbjuder Statens servicecenter tjänster inom det administrativa området. Vi levererar tjänster inom löneadministration och ekonomiadministration och vi har ett särskilt uppdrag att utforma en myndighetsgemensam e-arkivtjänst.

Verksamheten syftar bland annat till att statliga myndigheter ska kunna sänka sina kostnader och trygga sin kompetensförsörjning i tider av pensionsavgångar och ökande krav på effektivitet och kvalitet. Statens servicecenter sköter administration åt cirka 40 procent av de statliga myndigheterna med fokus på ekonomi- och lönerelaterade tjänster. Bland dessa finns Arbetsförmedlingen, Skatteverket, Försäkringskassan, Försvarets materielverk, Kronofogden, Lantmäteriet, Pensionsmyndigheten, ESF-rådet, Rekryteringsmyndigheten och länsstyrelserna.