Student som marknadskommunikatör

Om jobbet

Är du student - eller har annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 % - och söker ett flexibelt extrajobb? Trivs du bäst i en miljö där du får arbeta nära kund och presentera spännande produkter? Då är det här tjänsten för dig!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Action Peoples räkning en student som marknadskommunikatör. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet. Din arbetsort kommer att variera mellan Sveg och Hede vilket förutsätter att du har tillgång till egen bil. Arbetet är mellan två till fyra dagar i månaden och kommer flexibelt kunna planeras in med dina studier.

Arbetsuppgifter

I rollen som marknadskommunikatör kommer du att representera Action People i matbutiker där du marknadsför och serverar diverse produkter. Dessa produkter inkluderar bland annat pålägg, juicer, bröd samt färdiglagade rätter tillagade på t.ex. kyckling och lax. Dessa rätter lagar du enligt färdiga recept på plats. Du kommer sedan att presentera dessa produkter för kunder och informera kring dem vid behov.

Vi söker dig som

Är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 %. Du har B-körkort, tillgång till egen bil och talar svenska flytande då arbetets uppgifter kräver det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss.
Vi ser därför att du kan identifiera i de ledord Action People arbetar enligt - Positiv, social, strukturerad och lojal. Då arbetet innebär att du dagligen arbetar nära kund så ser vi även att du ger ett trevligt kundbemötande.

START: Omgående
OMFATTNING: Deltid
STAD: Sveg/Hede
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Johan Lennartsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Jobbfakta
Ort
Härjedalen
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 nov

Om företaget