Specialisttandvården Östersund söker tandsköterska inom pedodonti

Om jobbet

Arbetet kommer i huvudsak att vara förlagd inom ett område, men tjänsterna innebär arbeta inom samtliga specialistområden, vilket ger stora möjligheter att få ett omväxlande arbete och bred kompetens inom specialisttandvård. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med hög kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.

Kvalifikationer
- Tandsköterskeutbildning, gärna med några års erfarenhet inom yrket, men det är inget krav - Bra planerings- och organisationsförmåga - God samarbetsförmåga - Kunna bemöta, kommunicera och skapa goda relationer med såväl patienter som medarbetare - Positiv och utåtriktad - God datorvana med erfarenheter av Word och T4 Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Lars-Åke Wigstrand, 063-14 71 51

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om arbetsplatsen

Specialisttandvården i Jämtlands län är modernt utrustad och lokaliserad på Östersunds sjukhus. Här finns Käkkirurgi, Ortodonti, Parodontologi, Protetik och Sjukhustandvård. Samarbetsavtal finns med specialisttandvården i Sundsvall inom ämnesområdena Radiologi och Bettfysiologi och med Umeå inom ämnesområdet Pedodonti. Verksamheterna fungerar mycket bra och underlättas av att samtlig specialisttandvård är samlad inom samma lokaler.