Spännande sjuksköterskejobb för dig!

Om jobbet

Du arbetar med sjuksköterskeuppgifter på vårdavdelning, Ange vilka specialiteter du är mest intresserad av att arbeta med! Inskolning ges alltid, och anpassas efter dina behov. Du har möjlighet att auskultera om du vill prova på hur det är att arbeta hos oss. Kontakta någon av oss personalkonsulter i så fall.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Du har möjlighet att söka arbete hos oss innan du är klar med din examen. När du fått ditt examensbevis, ansök om legitimation till Socialstyrelsen så snart som möjligt.

* Arbetstiden är schemalagd, med arbete såväl dag, kväll, natt som helg. Arbetstiden planeras i samråd med berörd enhetschef beroende på din tidigare erfarenhet. * Vi erbjuder tillsvidaranställning men även tidsbegränsad anställning om det passar dig bättre. * Ange när i tid du är tillgänglig för arbete. Ansök så snart som möjligt, eftersom vi tillsätter tjänsterna löpande. Din ansökan bör innehålla meritförteckning och referenser. * Vi kan hjälpa till med möblerad eller omöblerad bostad. Mer information om det hittar du på vår hemsida. www.regionjh.se/jobbahososs/hjalpmedboende * Mer information om Region Jämtland Härjedalen och Östersund hittar du här; http://www.regionjh.se samt www.ostersund.se/bygga-bo-och-miljo/flytta-till-ostersund
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
20
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjuksköterska
Kontakt

Mejla eller ring Anders Bylander, 063-146611

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om arbetsplatsen

Hos oss får du kollegor från många yrken, med både spets och bredd i sin kompetens. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög standard både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, vilket ger en närhet mellan de olika specialiteterna. Vår personalförening erbjuder en mängd roliga aktiviteter, allt från blomsterbindning till toppturer.