Socionom/Kurator, Odensala HC

Om jobbet

Till psykosociala enheten söker vi nu en socionom/kurator. Vikariatet hos oss innebär att du arbetar i psykosociala enheten, som innefattar socionom, psykolog och psykiatrisjuksköterska. Ditt ansvar blir psykosocialt bedömnings- och behandlingsarbete för vuxna patienter med varierande problematik såsom stress, ångesttillstånd, kriser, depression och smärtproblematik. Arbetet innebär bedömning, samtalsbehandling och metodutveckling, där handledning självklart ingår. I arbete ingår även att förmedla kontakter och ge vägledning mot samhällets övriga aktörer, t e x vid rehabiliteringsbehov. Du kommer arbeta tillsammans med ett glatt team bestående av distriktsläkare, distriktssköterskor, fysioterapeuter, medicinska sekreterare, receptionist, undersköterskor, psykolog, psykiatrisjuksköterska, socionom. Vi arbetar kontinuerligt med utvecklingsarbete och strävar efter att samverka mellan olika yrkesgrupper.

Kvalifikationer
Socionomexamen gärna med vidareutbildning i psykoterapi (steg 1). Vi söker en person med bred erfarenhet från psykosocialt behandlingsarbete och erfarenhet från hälso- och sjukvård är meriterande. Meriterande är även utbildning och eller erfarenhet av KBT eller IPT.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Lilian Valtersson, 070-3308773

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om arbetsplatsen

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en organisation som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Odensala hälsocentral är en trivsam och väl fungerande arbetsplats som ligger 4 km från centrala Östersund. På hälsocentralen arbetar distriktsläkare, distriktssjuksköterskor, fysioterapeut, undersköterskor och medicinska sekreterare. Det finns en Familjecentral där bvc, mvc och öppen förskola ingår samt en psykosocial enhet. På psykosociala enheten arbetar psykolog, psykiatrisjuksköterska och socionom i nära teamarbete. Rehabkoordinator ingår i teamet. Vi är ca 45 medarbetare som tillsammans tar hand om de ca 11 500 invånare som är listade hos oss. På vår arbetsplats är stämningen positiv med god laganda.