Skötare/undersköterskor till avd 4B, område Psykiatri

Om jobbet

Som skötare i slutenvård arbetar du närmast patienten och är det stöd patienten behöver i sitt dagliga liv, sin personliga omvårdnad och sina sociala kontakter. Du är kontaktperson till en eller flera personer och jobbar i team med sjuksköterskor, läkare, socionom och vid behov andra professioner.

Kvalifikationer
Utbildad undersköterska/skötare. Du är van att arbeta såväl självständigt som i team och har god samarbetsförmåga. Stor hänsyn tas till den personliga lämpligheten.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Läs mer: http://www.regionjh.se
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Vård & Omsorg
Kontakt

Mejla eller ring Helen Andersson, 072-209 21 97

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 dec

Om arbetsplatsen

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en organisation som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Invånare i Regionen som är i behov av specialistpsykiatri får sin behandling i öppen eller sluten vård inom område psykiatri, Östersunds sjukhus. Enheternas medarbetare har ett stort ansvar i att utveckla och förbättra vården i samarbete med områdets ledning. Sammanlagt finns ca 280 medarbetare på kliniken. Vi har medarbetare som ska vara barnledig och söker därför nya arbetskamrater. Vi önskar att ni som söker är positiva, engagerade och har lätt för att samarbeta, kan hantera varierande arbetsbelastning och kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Avdelning 4B är en allmänpsykiatrisk vårdavdelning med inriktning mot affektiva tillstånd. Här vårdas också Geriatriska patienter. Det finns 10 vårdplatser och här arbetar förutom skötare/ undersköterskor läkare, sjuksköterskor och en kurator.