Sjuksköterskejobb på infektionsavdelningen Inkl. härliga kollegor

Om jobbet

Vi jobbar i team med sjuksköterskor, undersköterskor och läkare i patientnära vård. Vi har en mycket bra och stabil läkargrupp och en härlig stämning i arbetslaget. Du kommer normalt endast jobba två av fem helger samt att möjlighet till endast nattjänst finns. Infektionsavdelningen har 17 vårdplatser, samtliga är enkelrum med isoleringsmöjlighet och sluss. Tio rum har även ingång från loftgången.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du har en positiv inställning och gillar att jobba i team men också att ta ett eget ansvar.

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Jessica Nääs, 063-154364

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

Söker du ett jobb där du får möjlighet att använda hela bredden av din kompetens? Välkommen till oss på infektionsavdelningen! Här får du ett spännande jobb med utredningar av allt ifrån tropiska sjukdomar till sepsis och sårvård. Ofta avancerad akut vård vilket gör att man blir väldigt bred i sin yrkeskunskap. Vi uppmuntrar kompetensutveckling och det finns goda möjligheter att forska! * Du blir en del av ett härligt gäng som lär av och peppar varandra.