Sjuksköterska till ortopedavdelning Östersunds sjukhus

Om jobbet

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska. Tjänsten är en rotationstjänst dag/natt men vi jobbar för att ha fasta nattsjuksköterskor för att minimera rotationen.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska, eller tar examen i januari, och kanske redan brinner för ortopedi eller är nyfiken på att lära. Du har patienten i fokus är ansvarstagande med god förmåga till samarbete och kreativa lösningar.

Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då intervjuer sker löpande. Inskolning påbörjas enligt överenskommelse. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Ort
Östersund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Kontakt

Ring Jenny Mattson, 063-15 34 89

Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

Vill du jobba på Jämtlands enda riktiga afterski? Ortopedavdelningen på Östersunds sjukhus söker sjuksköterska. Om du vill vara en del av en arbetsplats som genomsyras av framåtanda och utvecklingsarbete så är ortopedavdelningen på Östersunds sjukhus rätt ställe för dig! Vi driver en ortopedavdelning med teamarbete som en viktig del av verksamheten. Vi har plats för att behandla 48 patienter med skador och sjukdomar i muskler, leder och skelett. Ungefär 80 % av våra patienter läggs in akut medan resterande 20 % är elektiva operationer. Ortopedavdelning har fyra team som arbetar med akuta patienter, ortogeriatrik respektive elektiv verksamhet. Som sjuksköterska hos oss roterar du med ditt vårdlag och arbetar i alla fyra teamen. Ortopedavdelningen i Jämtlands län ingår organisatoriskt i Område ortopedi vid Östersunds sjukhus. Området leds av områdeschef med verksamhetschefsansvar för ortoped- och ryggmottagning, arbetsterapi och sjukgymnastik, läkaravdelning och ortopedavdelning. Ortopedavdelningens mål är att, till alla invånare och besökare i länet, tillhandahålla god tillgänglighet, förtroendefullt och värdigt bemötande och en professionell vård och behandling med hög kvalitet. God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Region Jämtland Härjedalens vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del.