Sjuksköterska till lungavdelningen i Östersund

Om jobbet

Om uppdraget

Upplev Jämtland/Härjedalen i höst! Vi söker för kunds räkning dig som är sjuksköterska till lungavdelningen på Östersunds sjukhus. Behovet finns v51-13
Arbetstider är natt med möjlighet att själv styra vilka perioder du vill arbeta.

Vi hjälper dig att ordna boende och resor vid behov.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på medicinsk vårdavdelning med inriktining lungsjukdomar.
Sköta läkemedelshantering (per os samt intravenöst), blodtransfusioner, hantering av centrala infarter. Kunna ronda och sköta efterarbetet.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. Erfarenhet av att jobba på medicinsk akutvårdsavdelning med vana att hantera allmän invärtesmedicinska patienter.
Gärna vana från journalsystemet Cosmic, dock inget krav.
Jobbfakta

Ring Victor Nilsson, 070-9348840

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget